Продукт

NANOX Protein Pancake/Waffle Mix, 900 gr.

64,00 лв.

Протеиновият микс за палачинки и гофрети е базиран на овесени ядки, обогатен с 40% чист суроватъчен протеин и яйчен протеин.

Нов продукт

Количество

Протеиновият микс за палачинки и гофрети е базиран на овесени ядки, обогатен с

40% чист суроватъчен протеин и яйчен протеин.

За 3 до 4 палачинки: Смесете 100 gr (2 мерителни лъжици ) от инстантния микс със120 ml вода или обезмаслено мляко. Оставя се да престои в продължение на 5 минути. Загрейте тиган с незалепващо покритие и изсипете тестото. Разпределете равномерно. Обърнете палачинката веднага след като тестото се изпече и долната страна стане кафява. Вашата палачинка вече е готова.

За 4 гофрети: Смесете 100 gr (2 мерителни лъжици ) от инстантния микс с 200 ml вода или обезмаслено мляко. Оставя се да престои в продължение на 5 минути. Загрейте гофретник и сложете тестото върху едната страна. Затворете капака и го оставете да се пече в продължение на 2 минути. Вашата гофрета вече е готова.

Опаковка : 900 грама

Напишете отзив

NANOX Protein Pancake/Waffle Mix, 900 gr.

NANOX Protein Pancake/Waffle Mix, 900 gr.

Протеиновият микс за палачинки и гофрети е базиран на овесени ядки, обогатен с 40% чист суроватъчен протеин и яйчен протеин.

Свързани продукти

107,00 лв.

Conquest – V6® съдържа нова степен протеин изолат от растителен произход, получен от жълт грах и концентриран до 90% чист протеин на прах. Поради уникален процес на екстракция и пречистване, продуктът става силно разтворим, лесно смилаем и бързо се абсорбира.

165,00 лв.

Varcil-R2® Whey Protein Isolate is a homogeneous, free-flowing whey protein isolate powder specially processed from fresh sweet whey via a novel "chilling" or low-temperature cross flow microfiltration / ultrafiltration process to concentrate the protein fractions.

182,00 лв.

NanoX Hydrolox® се приготвя от чист Optipep® хидролизиран суроватъчен протеин изолат и е най-съвременният хидролизат, който се предлага в спортното хранене. Optipep® предлага превъзходен хранителен профил с особено бърза абсорбция; той се усвоява почти изцяло и има изключително богат аминокиселинен профил.

126,00 лв.

Orbilox 8® протеинов шейк от мицеларен казеин, с изключително бавно усвояване и богат източник на протеин, който продължава да храни мускулите дълго след като суроватъчния протеин е намалил своето действие. Поддържайки стабилно повишени аминокиселини за невероятните 8 часа, този продукт предлага силен антикатаболен ефект.

161,00 лв.

CARNILOX® е пълноценен протеин, произведен от чисто говеждо месо, без хормони. Протеинът не е химически хидролизиран, но е претърпял оптимална хидролиза при висока температура и налягане. В резултат на това, всички основни хранителни вещества, като например пептиди, аминокиселини, нуклеотидни фракции, витамини и минерали, са запазени.

138,00 лв.

Прецизно балансиран суроватъчен протеин изоконцентрат, предназначен за активни хора, които се нуждаят от повече чист протеин, в подкрепа на тяхната физическа активност.

117,00 лв.

Отличен протеин изолат 86%, който е идеален източник на есенциални аминокиселини.Без аспартам, захар, наситени мазнини и лактоза.

140,00 лв.

74% суроватъчен протеин с върховно качество и отличен вкус. Изключително подходящ за възстановяване и подхранване на мускулите веднага след тренировка.