Продукт

NUTRIMIZE AAKG Mega Pump, 500 mg., 90 caps.

48,00 лв.

Нов продукт

Количество

NUTRIMIZE AAKG Mega Pump е ефективен продукт, стимулиращ повишаването обема на клетките и нивата на NО в кръвта. L-Arginine е отговорен за кръвоснабдяването на органите и тъканите в човешкото тяло. Това е естествен генератор на NO и неговия допълнителен прием води до по-високи равнища на NO в мускулите. За по-добро усвояване е необходимо стабилизиране на L-аргинин. Този продукт съдържа най-добрата форма на L-аргинин – Алфа-КетоГлутарат – гаранция за 100% ефективност.

Предимства за атлетите – подобрява работата на мускулите по време на тренировка, увеличава обема на мускулите, намалява умората. Има положителен ефект върху съня, концентрацията на мозъка способността и вниманието.

По-важни предимства на AAKG Mega Pump:
• Алфа кето глутаратната форма на аргининовата молекула е в пъти по-добра от останалите форми, понеже преминава непроменена в кръвта и се усвоява почти 100%!
• увеличава обема на мускула
• подобрява кръвоснабдяването в мускулната тъкан
• увеличава силата и издръжливостта
• подобрява паметта


Начин на употреба: 1 -2 капсули преди тренировка

Съдържание в 1 капсула: L-Arginine Alpha-KetoGlutarate – 500 mg

Напишете отзив

NUTRIMIZE AAKG Mega Pump, 500 mg., 90 caps.

NUTRIMIZE AAKG Mega Pump, 500 mg., 90 caps.

Свързани продукти

57,00 лв.

AAKG 1000 е хранителна добавка, съдържаща 1000 мг аргинин алфа кетоглутарат в една капсула. Аргинин алфа – кетоглутарат е заменима аминокиселина, която е необходима при образуване на азотен оксид в черния дроб. И двете- AAKG и азотен оксид усилват полезните за изграждане на мускули ефекти от тренировките.

57,00 лв.

Nanoproxil® е изключително мощен предтренировъчен суплемент, който доставя енергия и подобрява представянето. Той е подходящ за всички трениращи, желаещи да удължат мускулното напомпване, да увеличават растежа, да ускорят възстановяването, да повишат силата, издръжливостта и сексуалното желание.

55,00 лв.

Extreme Blast съдържа коктейл от съставки, който предлага всичко, което може да очаквате от перфектния предтренировъчен суплемент и ще помогне да преминете през най-тежките тренировки.

91,20 лв.

NOS BOMB - Екстремно напомваща формула с азотен оксид. NOS BOMB на MUSCLE RAGE е всичко, което желаем от една предтренировъчна формула с азотен оксид, формула, която ще ни доведе до феноменално напомване при всяка една тренировка!

96,00 лв.

Limitless е предтренировъчна формула, създадена не само да Ви помогне за по-добро фокусиране и да Ви даде много енергия, но също така и да подобри Вашите резултати, осигурявайки сериозно напомпване! Ако търсите предтренировъчен продукт, който ще Ви даде всичко – Limitless е правилният избор!

121,50 лв.

INTRA ELITE на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-пълноценният продукт за възстановяване и енергия по време на самата тренировка, без никакви въглехидрати!

99,60 лв.

HYBRID на премиум бранда MUSCLE RAGE е върховна предтренирочвъчна / изгаряща мазнините формула, носеща много енергия и предизвикваща изключителна термогенеза.