Продукт

MUSCLE RAGE Nos Bomb (Pump Formula), 369 gr.

91,20 лв.

NOS BOMB - Екстремно напомваща формула с азотен оксид. NOS BOMB на MUSCLE RAGE е всичко, което желаем от една предтренировъчна формула с азотен оксид, формула, която ще ни доведе до феноменално напомване при всяка една тренировка!

Нов продукт

Количество

Подобно на останалите продукти от премиум бранда MUSCLE RAGE, NOS BOMB не се крие зад патентована комбинация от съставки. Вместо това ясно се вижда, че не са спестени никакви разходи и са използвани само най-добрите съставки в оптималните количества за увеличаване на вазодилацията до абсолютния максимум. Включени са най-ефикасните патентовани съставки, не техни заместители, които са по-малко ефективни и по-евтини. Така направеният специален подбор прави NOS BOMB най-добрият и завършен суплемент, повишаващ азотния оксид!

Ако тренирате, Вие обичате напомването още от първия ден в залата, защото по-добро напомпване означава по-добра тренировка. А и нищо не може да се сравни с чувството на напомпване след тренировка, когато се нуждаете от 2 размера по-голяма тениска, за да излезете от залата!

За прекалено дълго време на пазара се предлагат прекалено много суплементи, повишаващи азотния оксид, с недостатъчно количество от съставките... или пък с достатъчно количество, но с неправилните съставки. Много от тях съдържат „стари и изпитани“ съставки, които водят до добро напомпване, но след напускане на залата напомпването бързо спада. А Вие искате още по-добро и трайно напомпване! Вие заслужавате повече азотен оксид, по-голямо напомпване всеки ден! NOS BOMB е отговорът!  

Какво е различното на NOS BOMB?

Цитрулин Малат – Цитрулин малат е вероятно най-добре познатата напомпваща съставка на пазара, но също така и най-често дозирана в прекалено малки количества съставка. Цитрулин Малат значително подобрява вътреклетъчното производство на азотен оксид. Също така намалява умората по време на тренировка, помага Ви да се възстановите по-бързо и да имате по-слаба мускулна треска.

Бетаин – Доказано увеличава силата с до 25%! След това проучване и по-широката употреба на бетаин, хиляди използващи го трениращи са споделили по-малка мускулна умора, като по този начин имат възможност да тренират по-тежко за по-дълго време. Някои проучвания също така твърдят за повишаване нивата на азотен оксид.

Хидромакс – Хидромакс е открит и патентован от “Global Nutritionals”. Това е най-концентрираният и чист прахообразен глицерол на пазара (65% глицерол и 35% силициев диоксид). Приет преди тренировка, Хидромакс предпазва от дехидратация, подобрява силовите показатели и подобрява напомпването. Ако сте използвали Хидромакс, Вие вече знаете колко е добър!

L-Норвалин – Тялото Ви автоматично спира да произвежда азотен оксид и това се нарича аргиназата. В този момент на помощ идва L-Норвалин. L-Норвалин потиска дейноста на аргиназата, което означава, че можете да имате по-продължително и по-голямо напомпване! Според изследванията, L-норвалин може да подобри напомването до 60%

Дозировка: 1 мерителна лъжичка (12.3 грама)

Брой дози в една опаковка: 30

Съдържание:

Цитрулин малат – 6000 мг.

Бетаин – 2500 мг.

Хидромакс – 1500 мг.

L-Новалин – 200 мг.

Начин на употреба:

Разтворете 2 мерителни лъжички в 300-400 мл. вода 20-30 минути преди тренировката.

Не превишавайте препоръчителната доза.

Оценка 
2018-05-02

Qko

Kogato go vzema stavam kato Popai kato qde spanak!

Напишете свой отзив!

Напишете отзив

MUSCLE RAGE Nos Bomb (Pump Formula), 369 gr.

MUSCLE RAGE Nos Bomb (Pump Formula), 369 gr.

NOS BOMB - Екстремно напомваща формула с азотен оксид. NOS BOMB на MUSCLE RAGE е всичко, което желаем от една предтренировъчна формула с азотен оксид, формула, която ще ни доведе до феноменално напомване при всяка една тренировка!

Свързани продукти

57,00 лв.

AAKG 1000 е хранителна добавка, съдържаща 1000 мг аргинин алфа кетоглутарат в една капсула. Аргинин алфа – кетоглутарат е заменима аминокиселина, която е необходима при образуване на азотен оксид в черния дроб. И двете- AAKG и азотен оксид усилват полезните за изграждане на мускули ефекти от тренировките.

57,00 лв.

Nanoproxil® е изключително мощен предтренировъчен суплемент, който доставя енергия и подобрява представянето. Той е подходящ за всички трениращи, желаещи да удължат мускулното напомпване, да увеличават растежа, да ускорят възстановяването, да повишат силата, издръжливостта и сексуалното желание.

55,00 лв.

Extreme Blast съдържа коктейл от съставки, който предлага всичко, което може да очаквате от перфектния предтренировъчен суплемент и ще помогне да преминете през най-тежките тренировки.

52,00 лв.

NUTRIMIZE CGT Fusion Matrix – доказана швейцарска формула, отличен избор за спортисти, които обичат да използват комбинирани добавки, съдържащи всички ефективни и популярни компоненти за получаване на чиста мускулна маса и перфектно възстановяване. Увеличава клетъчния обем, има доказан антикатаболен ефект. Увеличава енергията, обема и концентрацията на...

72,00 лв.

NUTRIMIZE N.O. Dynamite е прецизен Hi-Tech продукт за чудовищно напомпване, максимална сила, енергия и концентрация с перфектно балансирани 4 матрици: креатинова, аргининова, напомпваща, възстановяваща. Съдържа всички необходими съставки, перфектно балансирани за продължителна силова и взривнатренировка и забележителен мускулен растеж. Време е за N.O....

45,00 лв.

NUTRIMIZE OctaCosanol – подобрява спортните постижения чрез увеличаване на транспорта на кислород по време на тренировка. Подобрява използването на кислородa, укрепва сърдечния мускул, намалява нивата на LDL холестерола и повишава нивата на HDL холестерола, като по този начин подобрява сърдечната функция и намалява кръвното налягане. Високото съдържание...

96,00 лв.

Limitless е предтренировъчна формула, създадена не само да Ви помогне за по-добро фокусиране и да Ви даде много енергия, но също така и да подобри Вашите резултати, осигурявайки сериозно напомпване! Ако търсите предтренировъчен продукт, който ще Ви даде всичко – Limitless е правилният избор!

121,50 лв.

INTRA ELITE на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-пълноценният продукт за възстановяване и енергия по време на самата тренировка, без никакви въглехидрати!

99,60 лв.

HYBRID на премиум бранда MUSCLE RAGE е върховна предтренирочвъчна / изгаряща мазнините формула, носеща много енергия и предизвикваща изключителна термогенеза.

27,00 лв.

AAKG 1100 XTRA CAPS на Allnutrition е съединение на аминокиселината Аргинин с Алфа-Кетоглутарат. Аргининът е условно заменима аминокиселина като тя може да се синтезира в тялото при определени условия. Аргининът играе важна роля в редица процеси, сред които са нивата на азотния оксид, васкуларизацията, секретиране на хормон на растежа и сваляне на...

88,00 лв.

Матрица с креатин, аминокиселини, въглехидрати, витамини, кофеин, таурин и растителни екстракти, спомагаща за повишаване на силата и издръжливостта. 

88,00 лв.

Матрица с креатин, аминокиселини, минерали, витамини, кофеин, таурин и расти телни екстракти, спомагаща повишаване на силата по време на тежки краткотрайни тренировки. 

66,00 лв.

Varicose е създаден да повиши притока на кръв към мускулите по време на тренировка, което от своя страна спомага за много по-доброто им снабдяване с хранителни вещества. Varicose е създаден специално като допълнение към LFT SHT на The Warrior Project, като комбинацията от двата продукта води до супер напомване, енергия, плътност, сила и концентрация!

68,00 лв.

LFT SHT е един от най-силните предтренировъчни бустери в световен мащаб и е специално създаден за хора, търсещи чиста енергия за своята тренировка.

48,00 лв.

Повишена издръжливост и фокус! Съдържа 3 ефективни форми на креатин Съдържа тиамин и витамин B6 Повишават физическата активност

72,00 лв.

Предотвратява катаболизма на мускулната тъкан  Кокосова вода, която действа като естествен изотон 3000 мг от най-ефективната форма на креатин

68,00 лв.

КОНЦЕНТРИРАН ПРЕДТРЕНИРОВЪЧЕН БУСТЕР! Повишава силата Подобрява ефективността на упражненията Намалява умората на тялото по време на тренировка Подобрява концентрацията

53,00 лв.

КОМПЛЕКС ААКГ И ЦИТРИЛИН МАЛАТ! Комплекс от прекурсори на азотния оксид Невероятно мощно мускулно напомпване Мега доза от AAKG и цитрулинмалат

68,00 лв.

Ултра концентрирана предтренировъчна формула Сила, издръжливост и силно кръвоснабдяване Само най-мощните съставки и ефективни дози

77,00 лв.

Насърчава производството на азотен оксид Увеличаване на мускулния обем Интензивно увеличение на мускулната маса и сила