Продукт

NANOX NANOPROXIL - 400 gr.

57,00 лв.

Nanoproxil® е изключително мощен предтренировъчен суплемент, който доставя енергия и подобрява представянето. Той е подходящ за всички трениращи, желаещи да удължат мускулното напомпване, да увеличават растежа, да ускорят възстановяването, да повишат силата, издръжливостта и сексуалното желание.

Нов продукт

Количество
БУСТЪР НА АЗОТНИЯ ОКСИД
С Nanoproxil® продължаваме да се налагаме като елитен производител и лидер в индустрията на хранителните добавки и доказваме, че винаги включваме елемент на иновация в продуктите на Нанокс.
Nanoproxil® е изключително мощен предтренировъчен суплемент, който доставя енергия и подобрява представянето. Той е подходящ за всички трениращи, желаещи да удължат мускулното напомпване, да увеличават растежа, да ускорят възстановяването, да повишат силата, издръжливостта и сексуалното желание.
Защо Nanoproxil®?
Nanoproxil® е специално разработена, незабавно действаща, биомедицинска комбинация, която доставя анаболни фактори на растежа. Продуктът представлява уникална матрица от мощни термогенични субстанции с интензивен, мултифункционален подход за изграждане на мускули.
От момента, в който този нов азотен бустър бъде приет, неговата мощна формула започва да действа. С цел подобряване на представянето и стимулиране на мускулния растеж, трябва да тренирате с по-високо ниво на интензивност от преди. Петте патентовани микса, съдържащи се в Nanoproxil® ще ви позволят да достигнете нивото на интензивност, необходимо за стимулиране както на тялото, така и на ума.
Съдоразширяващ комплекс с азотен оксид
VNO²C (Съдоразширяващ комплекс с азотен оксид) е ядрото на Nanoproxil®. Това е катализаторът, който е в основата на цялата формула и отговаря за невероятната промяна на тялото и ума. VNO²C прави вазодилацията възможна, има незабавно действие и поддържа нивата на азотен оксид (NO).
Азотният оксид е основна молекула, произвеждана от организма, която предизвиква вазодилатация (разширяване на вътрешния диаметър на кръвоносните съдове). Това от своя страна води до повишаване на кръвния поток, до транспорт на повече кислород, доставка на по-голямо количество хранителни вещества към скелетната мускулатура, както и намаляване на кръвното налягане
В рамките на минути това внезапно нахлуване на кръв причинява невероятно напомпване и нарастване на общия размер и форма на мускулите.
Повишаване продукцията на ATP
Специално предназначен за повишаване продукцията на ATP за тренировката, което помага да преминете отвъд обичайните граници. CVF (формула за клетъчен обем) микс е аналог на креатина и помага за една по-интензивна тренировка.
Колкото повече ATP има в тялото, толкова пъти повече мускулът може да се съкрати, или повече мускулни фибри могат да бъдат съкратени. И двете водят до по-голямо количество вдигнати килограми или до по-голям брой изпълнени повторения. Това увеличение на интензивността е фундаментално за нов мускулен растеж.
Микса изцяло отваря кръвоносните съдове, които хранят мускула, позволявайки разтягане на мускулната клетка и ги принуждава да задържат повече креатин и други увеличаващи обема нутриенти в рамките на минутите на приемане.
Повишаващ анаболизма комплекс
Третият микс в този иновативен продукт е AEC (Повишаващ анаболизма комплекс). Синергичната смес доставя анаболни фактори на растежа към мускулните клетки, и осигурява повишено използване на свободния тестостерон, което е от решаващо значение за растежа на мускулите. Това увеличение на използването на свободен тестостерон няма отрицателни странични ефекти и води до повишение в мускулната маса и сила.
Термогенна индукционна система
Съдържащите се в рамките на TIS (Термогенна индукционна система) съставки, които работят синергично позволяват този комплекс да се развива в посока изгаряне на мазнини. TIS е подсилен с ключови съставки, важни за производството на енергия, които допълват отлично термогенното действие на системата.
INSUVOL микс
И накрая, но не на последно място Hemo-V4 предоставя комбинация от съставки, които използват инсулин, един от най-мощните хормони за изграждане на мускули в организма. INSUVOL директно манипулира инсулина и регулира дейността на основните биохимични медиатори на мускулния катаболизъм.
Инсулинът пренася кръвната захар или глюкоза в клетките, където се използва за енергия. Поддържането на нормално ниво на кръвната захар създава постоянен поток от енергия и по-малки запаси от подкожни мазнини. Енергийният поток е постоянен и стабилен, защото хормонът инсулин повишава нивото си, за да отговори на текущите нужди. Ако нивото на кръвната захар се повиши твърде бързо, големи количества инсулин са освободени за трансфер на циркулиращата глюкоза към мястото за съхранение; но тъй като инсулинът се задържа в кръвта по-дълго от захарите, атлетите могат да изпитат реактивна хипогликемия или това, което наричаме “спад в нивото на захарта”. Този спад може да причини глад за въглехидрати, използвани за енергия.
Повишените нива на инсулин през целия ден намалят способността за използване на натрупаните мазнини. Когато тялото усеща, че има лесно достъпна енергия от глюкоза, това не позволява използване на натрупаните мазнини за енергия.
Най- анаболният хормон в организма, инсулинът не само пренася глюкоза в клетките, но също така помага за увеличаване на задържането на протеин, особено след тренировка. Insuvol е научен базиран допълнителен подход за оптимизиране на сложните метаболитни действия на инсулина, и отговаря на нуждите на здраво трениращи атлети, които искат анаболните ефекти, като в същото време поддържа здравословни нива на кръвната захар.
Иновативният продукт Nanoproxil® ще промени дългосрочните ви цели в краткосрочни постижения.
Препоръчителен прием: NANOPROXIL е изключително можен продукт, моля не превишавайте дневната препоръчителна доза. Смесете 20 г (1 мерителна лъжичка пудра) с 300 мл вода или сок от грейпфрут за по-добро усвояване и изпийте 30-40 минути преди тренировка.
Опаковка: 400 гр.

Напишете отзив

NANOX NANOPROXIL - 400 gr.

NANOX NANOPROXIL - 400 gr.

Nanoproxil® е изключително мощен предтренировъчен суплемент, който доставя енергия и подобрява представянето. Той е подходящ за всички трениращи, желаещи да удължат мускулното напомпване, да увеличават растежа, да ускорят възстановяването, да повишат силата, издръжливостта и сексуалното желание.

Свързани продукти

NANOX AAKG 1000, 250 gr.
57,00 лв.

AAKG 1000 е хранителна добавка, съдържаща 1000 мг аргинин алфа кетоглутарат в една капсула. Аргинин алфа – кетоглутарат е заменима аминокиселина, която е необходима при образуване на азотен оксид в черния дроб. И двете- AAKG и азотен оксид усилват полезните за изграждане на мускули ефекти от тренировките.

NANOX Extreme Blast - 300 gr.
55,00 лв.

Extreme Blast съдържа коктейл от съставки, който предлага всичко, което може да очаквате от перфектния предтренировъчен суплемент и ще помогне да преминете през най-тежките тренировки.

NUTRIMIZE CGT Fusion Matrix - Креатин + Глутамин + Таурин - 500 gr.
52,00 лв.

NUTRIMIZE CGT Fusion Matrix – доказана швейцарска формула, отличен избор за спортисти, които обичат да използват комбинирани добавки, съдържащи всички ефективни и популярни компоненти за получаване на чиста мускулна маса и перфектно възстановяване. Увеличава клетъчния обем, има доказан антикатаболен ефект. Увеличава енергията, обема и концентрацията на...

NUTRIMIZE N.O. Dynamite - 900 gr.
72,00 лв.

NUTRIMIZE N.O. Dynamite е прецизен Hi-Tech продукт за чудовищно напомпване, максимална сила, енергия и концентрация с перфектно балансирани 4 матрици: креатинова, аргининова, напомпваща, възстановяваща. Съдържа всички необходими съставки, перфектно балансирани за продължителна силова и взривнатренировка и забележителен мускулен растеж. Време е за N.O....

NUTRIMIZE OctaCosanol, 90 caps.
45,00 лв.

NUTRIMIZE OctaCosanol – подобрява спортните постижения чрез увеличаване на транспорта на кислород по време на тренировка. Подобрява използването на кислородa, укрепва сърдечния мускул, намалява нивата на LDL холестерола и повишава нивата на HDL холестерола, като по този начин подобрява сърдечната функция и намалява кръвното налягане. Високото съдържание...

MUSCLE RAGE Nos Bomb (Pump Formula), 369 gr.
89,00 лв.

NOS BOMB - Екстремно напомваща формула с азотен оксид. NOS BOMB на MUSCLE RAGE е всичко, което желаем от една предтренировъчна формула с азотен оксид, формула, която ще ни доведе до феноменално напомване при всяка една тренировка!

MUSCLE RAGE Limitless (Pre Workout), 342 gr.
93,00 лв.

Limitless е предтренировъчна формула, създадена не само да Ви помогне за по-добро фокусиране и да Ви даде много енергия, но също така и да подобри Вашите резултати, осигурявайки сериозно напомпване! Ако търсите предтренировъчен продукт, който ще Ви даде всичко – Limitless е правилният избор!

MUSCLE RAGE INTRA ELITE (по време на тренировка), 663 gr.
121,50 лв.

INTRA ELITE на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-пълноценният продукт за възстановяване и енергия по време на самата тренировка, без никакви въглехидрати!

MUSCLE RAGE HYBRID (Предтренировъчен / Фет бърнър хибрид), 60 caps
99,60 лв.

HYBRID на премиум бранда MUSCLE RAGE е върховна предтренирочвъчна / изгаряща мазнините формула, носеща много енергия и предизвикваща изключителна термогенеза.

AAKG 1100 XTRA CAPS, 120 caps. - Allnutrition
27,00 лв.

AAKG 1100 XTRA CAPS на Allnutrition е съединение на аминокиселината Аргинин с Алфа-Кетоглутарат. Аргининът е условно заменима аминокиселина като тя може да се синтезира в тялото при определени условия. Аргининът играе важна роля в редица процеси, сред които са нивата на азотния оксид, васкуларизацията, секретиране на хормон на растежа и сваляне на...

ARMED 800 gr. (Креатин, Аминокиселини, Кофеин, Таурин) - Body Attack
88,00 лв.

Матрица с креатин, аминокиселини, въглехидрати, витамини, кофеин, таурин и растителни екстракти, спомагаща за повишаване на силата и издръжливостта. 

ATTACK 2, 600 gr. (предтренировъчен бустер) - Body Attack
88,00 лв.

Матрица с креатин, аминокиселини, минерали, витамини, кофеин, таурин и расти телни екстракти, спомагаща повишаване на силата по време на тежки краткотрайни тренировки. 

Varicose, 255 mg. - Предтренировъчен бустер - The Warrior Project UK
66,00 лв.

Varicose е създаден да повиши притока на кръв към мускулите по време на тренировка, което от своя страна спомага за много по-доброто им снабдяване с хранителни вещества. Varicose е създаден специално като допълнение към LFT SHT на The Warrior Project, като комбинацията от двата продукта води до супер напомване, енергия, плътност, сила и концентрация!

LFT SHT, 300 gr. - Екстремен предтренировъчен бустер - The Warrior Project
68,00 лв.

LFT SHT е един от най-силните предтренировъчни бустери в световен мащаб и е специално създаден за хора, търсещи чиста енергия за своята тренировка.

TREC NUTRITION VANDAL - 225 грама
48,00 лв.

Повишена издръжливост и фокус! Съдържа 3 ефективни форми на креатин Съдържа тиамин и витамин B6 Повишават физическата активност

TREC NUTRITION INTRA WORKOUT - 600 грама
72,00 лв.

Предотвратява катаболизма на мускулната тъкан  Кокосова вода, която действа като естествен изотон 3000 мг от най-ефективната форма на креатин

TREC NUTRITION BOOGIEMAN - 300 грама
68,00 лв.

КОНЦЕНТРИРАН ПРЕДТРЕНИРОВЪЧЕН БУСТЕР! Повишава силата Подобрява ефективността на упражненията Намалява умората на тялото по време на тренировка Подобрява концентрацията

TREC NUTRITION AAKG MEGA HARDCORE - 240 капсули
53,00 лв.

КОМПЛЕКС ААКГ И ЦИТРИЛИН МАЛАТ! Комплекс от прекурсори на азотния оксид Невероятно мощно мускулно напомпване Мега доза от AAKG и цитрулинмалат

TREC NUTRITION S.A.W. - 400 грама
68,00 лв.

Ултра концентрирана предтренировъчна формула Сила, издръжливост и силно кръвоснабдяване Само най-мощните съставки и ефективни дози

TREC NUTRITION NITROBOLON II - 1100 грама
77,00 лв.

Насърчава производството на азотен оксид Увеличаване на мускулния обем Интензивно увеличение на мускулната маса и сила