Продукт

NANOX NANOPROXIL, 400 gr.

57,00 лв.

Nanoproxil® е изключително мощен предтренировъчен суплемент, който доставя енергия и подобрява представянето. Той е подходящ за всички трениращи, желаещи да удължат мускулното напомпване, да увеличават растежа, да ускорят възстановяването, да повишат силата, издръжливостта и сексуалното желание.

Нов продукт

Количество
БУСТЪР НА АЗОТНИЯ ОКСИД
С Nanoproxil® продължаваме да се налагаме като елитен производител и лидер в индустрията на хранителните добавки и доказваме, че винаги включваме елемент на иновация в продуктите на Нанокс.
Nanoproxil® е изключително мощен предтренировъчен суплемент, който доставя енергия и подобрява представянето. Той е подходящ за всички трениращи, желаещи да удължат мускулното напомпване, да увеличават растежа, да ускорят възстановяването, да повишат силата, издръжливостта и сексуалното желание.
Защо Nanoproxil®?
Nanoproxil® е специално разработена, незабавно действаща, биомедицинска комбинация, която доставя анаболни фактори на растежа. Продуктът представлява уникална матрица от мощни термогенични субстанции с интензивен, мултифункционален подход за изграждане на мускули.
От момента, в който този нов азотен бустър бъде приет, неговата мощна формула започва да действа. С цел подобряване на представянето и стимулиране на мускулния растеж, трябва да тренирате с по-високо ниво на интензивност от преди. Петте патентовани микса, съдържащи се в Nanoproxil® ще ви позволят да достигнете нивото на интензивност, необходимо за стимулиране както на тялото, така и на ума.
Съдоразширяващ комплекс с азотен оксид
VNO²C (Съдоразширяващ комплекс с азотен оксид) е ядрото на Nanoproxil®. Това е катализаторът, който е в основата на цялата формула и отговаря за невероятната промяна на тялото и ума. VNO²C прави вазодилацията възможна, има незабавно действие и поддържа нивата на азотен оксид (NO).
Азотният оксид е основна молекула, произвеждана от организма, която предизвиква вазодилатация (разширяване на вътрешния диаметър на кръвоносните съдове). Това от своя страна води до повишаване на кръвния поток, до транспорт на повече кислород, доставка на по-голямо количество хранителни вещества към скелетната мускулатура, както и намаляване на кръвното налягане
В рамките на минути това внезапно нахлуване на кръв причинява невероятно напомпване и нарастване на общия размер и форма на мускулите.
Повишаване продукцията на ATP
Специално предназначен за повишаване продукцията на ATP за тренировката, което помага да преминете отвъд обичайните граници. CVF (формула за клетъчен обем) микс е аналог на креатина и помага за една по-интензивна тренировка.
Колкото повече ATP има в тялото, толкова пъти повече мускулът може да се съкрати, или повече мускулни фибри могат да бъдат съкратени. И двете водят до по-голямо количество вдигнати килограми или до по-голям брой изпълнени повторения. Това увеличение на интензивността е фундаментално за нов мускулен растеж.
Микса изцяло отваря кръвоносните съдове, които хранят мускула, позволявайки разтягане на мускулната клетка и ги принуждава да задържат повече креатин и други увеличаващи обема нутриенти в рамките на минутите на приемане.
Повишаващ анаболизма комплекс
Третият микс в този иновативен продукт е AEC (Повишаващ анаболизма комплекс). Синергичната смес доставя анаболни фактори на растежа към мускулните клетки, и осигурява повишено използване на свободния тестостерон, което е от решаващо значение за растежа на мускулите. Това увеличение на използването на свободен тестостерон няма отрицателни странични ефекти и води до повишение в мускулната маса и сила.
Термогенна индукционна система
Съдържащите се в рамките на TIS (Термогенна индукционна система) съставки, които работят синергично позволяват този комплекс да се развива в посока изгаряне на мазнини. TIS е подсилен с ключови съставки, важни за производството на енергия, които допълват отлично термогенното действие на системата.
INSUVOL микс
И накрая, но не на последно място Hemo-V4 предоставя комбинация от съставки, които използват инсулин, един от най-мощните хормони за изграждане на мускули в организма. INSUVOL директно манипулира инсулина и регулира дейността на основните биохимични медиатори на мускулния катаболизъм.
Инсулинът пренася кръвната захар или глюкоза в клетките, където се използва за енергия. Поддържането на нормално ниво на кръвната захар създава постоянен поток от енергия и по-малки запаси от подкожни мазнини. Енергийният поток е постоянен и стабилен, защото хормонът инсулин повишава нивото си, за да отговори на текущите нужди. Ако нивото на кръвната захар се повиши твърде бързо, големи количества инсулин са освободени за трансфер на циркулиращата глюкоза към мястото за съхранение; но тъй като инсулинът се задържа в кръвта по-дълго от захарите, атлетите могат да изпитат реактивна хипогликемия или това, което наричаме “спад в нивото на захарта”. Този спад може да причини глад за въглехидрати, използвани за енергия.
Повишените нива на инсулин през целия ден намалят способността за използване на натрупаните мазнини. Когато тялото усеща, че има лесно достъпна енергия от глюкоза, това не позволява използване на натрупаните мазнини за енергия.
Най- анаболният хормон в организма, инсулинът не само пренася глюкоза в клетките, но също така помага за увеличаване на задържането на протеин, особено след тренировка. Insuvol е научен базиран допълнителен подход за оптимизиране на сложните метаболитни действия на инсулина, и отговаря на нуждите на здраво трениращи атлети, които искат анаболните ефекти, като в същото време поддържа здравословни нива на кръвната захар.
Иновативният продукт Nanoproxil® ще промени дългосрочните ви цели в краткосрочни постижения.
Препоръчителен прием: NANOPROXIL е изключително можен продукт, моля не превишавайте дневната препоръчителна доза. Смесете 20 г (1 мерителна лъжичка пудра) с 300 мл вода или сок от грейпфрут за по-добро усвояване и изпийте 30-40 минути преди тренировка.
Опаковка: 400 гр.

Напишете отзив

NANOX NANOPROXIL, 400 gr.

NANOX NANOPROXIL, 400 gr.

Nanoproxil® е изключително мощен предтренировъчен суплемент, който доставя енергия и подобрява представянето. Той е подходящ за всички трениращи, желаещи да удължат мускулното напомпване, да увеличават растежа, да ускорят възстановяването, да повишат силата, издръжливостта и сексуалното желание.

Свързани продукти

57,00 лв.

AAKG 1000 е хранителна добавка, съдържаща 1000 мг аргинин алфа кетоглутарат в една капсула. Аргинин алфа – кетоглутарат е заменима аминокиселина, която е необходима при образуване на азотен оксид в черния дроб. И двете- AAKG и азотен оксид усилват полезните за изграждане на мускули ефекти от тренировките.

55,00 лв.

Extreme Blast съдържа коктейл от съставки, който предлага всичко, което може да очаквате от перфектния предтренировъчен суплемент и ще помогне да преминете през най-тежките тренировки.

52,80 лв. 66,00 лв. -20%

Madness oт Mutant oтвeждa тpeниpoвĸaтa в изцялo нoвo нивo – тoвa нa eĸcтpeмнocтитe! Синтeзиpaн пpoдyĸт зa интeнзивни тpeниpoвĸи. Taзи eĸcтpa пpeмиyм фopмyлa щe oбocтpи ceтивaтa Bи.

68,00 лв. 85,00 лв. -20%

MAYHEM oт Mutant e инoвaтивeн пpeдтpeниpoвъчeн бycтъp, дocтaвящ нeпoвтopимa cилa и cтpaxoтнo ĸpъвocнaбдявaнe нa мycĸyлитe!

68,80 лв. 86,00 лв. -20%

Mutant Pump е хранителна добавка на три активни формули събрани в синергичен комплекс, който осигурява екстремно напомпване само двадесет минути след нейният прием. Това е първият по рода си напомпващ продукт, който ще  държи вашите мускули твърди 6-8 часа след прием.

59,20 лв. 74,00 лв. -20%

Power Up 600 гр. - Ускорява растежа на мускулите. Дава енергия и сила.

43,00 лв.

Apгинин aлфa-ĸeтoглyтapaтa e ocнoвeн ĸoмпoнeнт нa cинтeзa нa aзoтeн oĸcид (NО),  пoзвoлявa дa ce yвeличи пpитoĸa нa ĸpъв, cпoмaгa дocтaвянeтo нa ĸиcлopoд и xpaнитeлни вeщecтвa дo мycĸyлитe, зa дa бъдaт в cъcтoяниe дa paбoтят в пo-гoлямa интeнзивнocт.

97,00 лв.

Аргинин алфа-кетоглутарата е основен компонент на синтеза на азотен оксид (NO), позволява да се увеличи притока на кръв, спомага доставянето на кислород и хранителни вещества до мускулите, за да бъдат в състояние да работят с по-голяма интензивност. 

35,00 лв.

L-Apгинин e eднa oт нaй-вaжнитe aминoĸиceлини в чoвeшĸия opгaнизъм. Учacтвa в пpoтeинoвия мeтaбoлизъм, пoдoбpявa ĸpъвocнaбдявaнeтo нa мycĸyлитe и cтимyлиpa пpoдyĸциятa нa pacтeжния xopмoн (ЅТН). Ocвeн тoвa yвeличaвa cпepмaтoгeнeзaтa пpи мъжeтe. Πoдoбpявa възcтaнoвявaнeтo cлeд физичecĸo нaтoвapвaнe.

80,00 лв.

Фopмyлaтa нa  ВСАА МЕGА ЅТRОNG РОWDЕR e oбoгaтeнa c L-глyтaмин, ĸoйтo дoпpинacя зa мeтaбoлизмa нa мycĸyлния пpoтeин и пoдoбpявa мycĸyлнoтo възcтaнoвявaнe и pacтeж. Πoдĸpeпя възcтaнoвявaнeтo нa глиĸoгeнa. Πopaди дoбpaтa cи paзтвopимocт във вoдa,пpoдyĸтa гapaнтиpaнa нeзaбaвнo ycвoявaнe. 

29,00 лв.

Предназначен за: увеличаване на силата на трениращият, максимална физическа издръжливост, намаляване на мускулната умора, висока интензивност при тренировка.

74,00 лв.

Nutrend COMPRESS CALIBER PUMP - съвременна пред тренировъчна формула с мощен ефект!

74,00 лв.

N1 SHOT е професионален стимулант в течна форма за директна консумация. 

68,00 лв.

Πpoфecиoнaлeн  пpoдyĸт зa мaĸcимaлнo cтимyлиpaнe нa тялoтo пpeди физичecĸa aĸтивнocт. N1 cъдъpжa eдни oт нaй-eфeĸтивнитe нyтpиeнти зa cилa и издpъжливocт и дaвa дocтaтъчнo eнepгия  нa тялoтo пpeз цялoтo вpeмe нa тpeниpoвĸa.

50,00 лв.

Arginine & Ornithine е формула, която е създадена специално за подпомагане секрецията на растежния хормон

63,00 лв.

Л-Аргининът е прекурсор на азотния оксид и има неизменна роля при отделянето на хормоните, увеличава секрецията на растежен хормон, подпомага детоксикацията на тялото и подсилва имунната система. 

32,00 лв.

Л-Аргининът е прекурсор на азотния оксид и има неизменна роля при отделянето на хормоните, увеличава секрецията на растежен хормон, подпомага детоксикацията на тялото и подсилва имунната система. 

91,20 лв.

NOS BOMB - Екстремно напомваща формула с азотен оксид. NOS BOMB на MUSCLE RAGE е всичко, което желаем от една предтренировъчна формула с азотен оксид, формула, която ще ни доведе до феноменално напомване при всяка една тренировка!

96,00 лв.

Limitless е предтренировъчна формула, създадена не само да Ви помогне за по-добро фокусиране и да Ви даде много енергия, но също така и да подобри Вашите резултати, осигурявайки сериозно напомпване! Ако търсите предтренировъчен продукт, който ще Ви даде всичко – Limitless е правилният избор!