Продукт

Намаление!
PVL - Krea-Bolic, 270 капс.

PVL Krea-Bolic, 270 caps.

65,60 лв.

-20%

82,00 лв.

Krea-Bolic e креатинова хранителна добавка от марката PVL, който снабдява мускула ви с огромна доза креатин, отличен за покачване на мускулната маса.

Нов продукт

Количество

Свръх насищане на креатин ви предлагат PVL със своря уникален продукт - KREA-BOLIC. Но НИТО ЕДИН, повтаряме НИТО ЕДИН продукт не може да уголеми мускулатурата Ви чрез креатин, както KREA-BOLIC! Той е за всички вас, които сте опитвали всякакъв тип способи, като свръх натоварванея, натрупвания, занижаване на креатина със захар, декстроза и дори алфа липоева киселина! PVL разработиха за вас тройната матрична капсула заредена със вещества гарантиращи перфектно усвояване. С повечето креатинови добавки бихте ги поели и увеличили размерите на мускулите малко – може би. Креа-Болик е различен, защото, даже при тези, при които креатинът не дава резултат, ще усетите напомпване и ще видите как размерите се увеличават както никога преди.А силата – вашата сила ще нарастне. Когато работите за ръце следващия път във фитнес залата и правите извивки с дъмбели, ръцете ви буквално ще се чувстват сякаш ще експроадират, защото бицепсите ви и ръцете (от лактите до китките) ще вилнеят като двойни, свръхмощни турбо-дизелови локомотиви. Ще активирате повече тегло с повече интензивност когато приемате Креа-Болик – наистина! Питате какво прави Креа-Болик толкова специален? Това е уникалният подход на PVL за комбиниране на не един, не два, а три високо специализиране форми на креатин в един продукт за максимализиране на абсорбирането на креатин и подобряването на резултатите във фитнес залата.
Креа-Болик – характеристика. Най-новото в Технологията на креатина: Трикреатин малат Трикреатин малатът е комбинация, създадена от креатин монохидрат и ябълкова киселина. Веществото е наречено така, защото комбинацията се прави от трикреатинови молекули, прикрепени към една молекула ябълкова киселина. Ябълковата киселина е част от енергийния цикъл на Кребс. Креатинът спомага за регенерирането на АТР[1] в цикъла на Кребс. Така се получава продукт, чиято съставка е с двойно по-голяма мощност. Свързването на креатина с ябълковата киселина има за резултат разнасянето с кръвта по тялото на повече креатин, което спомага за по-доброто му абсорбиране – няма нужда от допълнителна захар за увеличаване на поемането! Креатин етил естер малат (СЕЕМ) Съществува естерифицерана версия на креатин малат, който използва етилов алкохол за свързващ елемент. СЕЕМ е мембранна пропусклива форма на креатин, който теоретично може да влезе в клетките без да е необходимо да използва „типичните” молекули, транспортиращи креатина. Ползващите СЕЕМ докладват за значително нарастване на силата и мускулната маса без да е предизвикан гастрочревен дискомфорт или водно подуване, обикновено свързвани с кретатин монохидрат. СЕЕМ използва мазнината по-ефективно за проникване в клетъчната стена и проявяване на последиците в клетъчната функция по-добре от всяка друга форма на креатина. Креа-К™. Защитен креатин Редовното поемане не креатин може да доведе до подпухване и до голяма степен слабо се абсорбира. От 1993г. културистите са опитвали различни варианти за увеличаване на консумацията му със смесен успех. Един такъв метод, който наистина работи е увеличаване на абсорбирането като се попречи на разрушаването на креатина от стомашните киселини при поглъщането. Буферните агенти спомагат при отблъскването на стомашните сокове, които разрушават креатина, и по този начин позволяват неговото абсорбиране.

Защо 3 различни креатина?
Не е важно това, което ядете, а това, което се абсорбира. Можете да взимате само Креа-К. Можете да взимате само СЕЕМ. Можете да взимате само трикреатин малат. Но всеки се абсорбира сам по себе си на различни нива и бързина. Съществува ограничен брой места за поемането на креатин в чревната ни система – като приемате само една форма на креатин, вие пренатоварвате системата и увреждате процеса на абсорбиране. Поемането на маса от 3-те най-известни форми на креатин позволява насищането с целения креатин на рецепторните места през всички възможни пътища без с това да пренатоварвате само един. Решителната линия – абсорбирате повече, когато смесвате, отколкото когато взимате само един.

Защо капсули?
Креа-Болик не е като нормалната добавка от креатин, поради даже дозирането му може да изглежда странно в началото. Тези 3 качествени, фармацевтични видове креатин са събрани в капсули, за да позволи правилното освобождаване на креатина при поглъщане, като се използва технологична матрица на освобождаване, наблюдавана при много компании за лекарства. Сусамовото масло и целулозен етер запълват остатъка от капсули и осигуряват подсилена матрица на доставяне, като спомагат за това повече креатин да премине през стомаха без да бъде разрушен. За да се гарантира използването на правилното количество, количеството креатин в капсулите трябва да бъде в прецизно съотношение към матрицата за доставяне. Също така, с такъв интензивен микс от 3 креатина, всичките използвани заради високите ми качества на абсорбиране, няма необходимост да се взимат повече от 6 капсули в една доза. Не забравяйте, че тялото може да абсорбира сямо токова количество креатин в една доза – взимането на повече е прахосване на пари. Креа-Болик беше разработен специално за да предложи най-доброто максимално приемане на креатин при възможно най-малко количество в грамове с максимална ефективност. Помислете по този начин – когато тренирате, не искате да се подувате и да качвате излишни килограми, което изглежда като мазнина. КреаБолик 3 ви дава крехкия креатин – без подуване и без прахосване!

Обобщение
Толкова много атлети взимат по 10 грама креатин наведнъж, например, надявайки се, че по-голямото количество ще доведе до по-големи мускули. Просто не става така, а и повече от 300 изследвания по света показват, че това е факт. Науката е категорична – намерете начин да придобиете повече размери и сила от по-малко креатин, тъй като тялото не може да приеме толкова много. Тройната ни матрица от креатин дава на мускулите ви желаното количество креатин в оптимална доза, без това да води до подуване и прахосване. В свят, където мнозина вярват, че повече е по-добре, истината е, че повечето абсорбиране е по-добре. Креа-Болик работи, при това бързо и всеки път, и поради желаното дозиране не се достига до пренатоварване на креатиновите рецептори (ако го направите, те ще се затворят, както се случва с рецепторите за кофеин). Ако искате маса и сила, няма по-силен микс от креатин от Креа-Болик, истинският, изключителен избор на атлетите!

Напишете отзив

PVL Krea-Bolic, 270 caps.

PVL Krea-Bolic, 270 caps.

Krea-Bolic e креатинова хранителна добавка от марката PVL, който снабдява мускула ви с огромна доза креатин, отличен за покачване на мускулната маса.

Свързани продукти

28,00 лв.

Creatine Pure може значително да увеличи чистата мускулна маса само за две седмици. Той е отговорен и за подобряването на ефективността на изпълнение на упражненията, за повишаване на енергийните нива, и за ускоряване степента на възстановяване.

57,00 лв.

Kre – Alkalyn® е първият и единствен креатин, който не се превръща в креатинин, преди да достигне до мускулите. Благодарение на тази характеристика Kre – Alkalyn избягва задържане на вода, при употребата му не е нужна разтоварваща фаза, намалява мускулната скованост и болка, и е отговорен за дълготрайно мускулно напомпване.

27,20 лв. 32,00 лв. -15%

Kpeaтин Moнoxидpaт e мeтaбoлит, ĸoйтo ce нaмиpa в пpиpoдaтa в чepвeнaтa мycĸyлнa тъĸaн. Kpeaтинът дeйcтвa, ĸaтo мoщeн пoмoщниĸ и игpae cъщecтвeнa poля в зapeждaнeтo нa мycĸyлнaтa тъĸaн c eнepгия и пoдoбpявaнeтo нa cпopтнитe пocтижeния.

37,40 лв. 44,00 лв. -15%

Kpeaтин Moнoxидpaт e мeтaбoлит, ĸoйтo ce нaмиpa в пpиpoдaтa в чepвeнaтa мycĸyлнa тъĸaн. Kpeaтинът дeйcтвa, ĸaтo мoщeн пoмoщниĸ и игpae cъщecтвeнa poля в зapeждaнeтo нa мycĸyлнaтa тъĸaн c eнepгия и пoдoбpявaнeтo нa cпopтнитe пocтижeния.

27,20 лв. 32,00 лв. -15%

Истински, чист креатин за по-добри резултати, повече сила и мощ! Тренирай за КИНГ КОНГ ефект!

23,80 лв. 28,00 лв. -15%

PVL 100% Pure Creatine е хранителна добавка, създадена от 100% чист фармацевтичен клас креатин. Нано-микронизиран с изключително добра разтворимост и усвояване.

38,00 лв.

Сrеароrt cъдъpжa ĸoмбинaция oт пeт paзлични фopми ĸpeaтин, пepфeĸтнo дoпълвaщи ce eднa дpyгa c тяxнoтo yниĸaлнo дeйcтвиe. Toзи ĸpeaтнoв пpoдyĸт e пoдxoдящ зa пoвишaвaнe нa peзyлтaтитe, пoдoбpявaнe нa физичecĸaтa aĸтивнocт, pacтeжa нa мycĸyлнa мaca и cилa.

65,00 лв.

КRЕ-АLКАLYN®1500 e cъвpeмeннa пaтeнтoвaнa фopмa нa ĸpeaтин c oтличнa cтaбилнocт и ycвoявaнe oт opгaнизмa. 1500 мг. ĸpeaтин в дoзa. Πoдxoдящa зa cпopтиcти, ĸoитo ce cтpeмят ĸъм yвeличaвaнe нa мycĸyлния oбeм и cилa.

47,00 лв.

Kpeaтин мoнoxидpaт Сrеарurе® e виcoĸoĸaчecтвeн, 100% чиcт ĸpeaтин. Πpaxooбpaзнaтa мy фopмa пoзвoлявa лecнo пpигoтвянe и бъpзo paзтвapянe. Сrеаtіnе Моnоhуdrаtе Сrеарurе® e eднa oт нaй-eфeĸтивнитe дoбaвĸи, пpeднaзнaчeнa зa cтимyлиpaнe мycĸyлния pacтeж и пoдoбpявaнeтo нa мycĸyлнaтa cилa.

30,00 лв.

100% чиcтa фopмa нa ĸpeaтин и eднa oт нaй-пpeдпoчитaнитe xpaнитeлни дoбaвĸи зa пoвишaвaнe нa мycĸyлния pacтeж. Bиcoĸo eфeĸтивeн пpoдyĸт пoд фopмaтa нa пpax, пoдxoдящ зa aтлeти, ĸoитo ca peшили дa пpиeмaт ĸpeaтинoви дoбaвĸи.

41,00 лв.

Този креатинов продукт ще Ви осигуриедин изключително разтворим креатин-креатин етил естер, който е по-стабилен, абсорбира се значително по-бързо и се усвоява по-пълноценно. Благодарение на свойството си да се разтваря в мазнини, задържането на вода е сведено до минимум.

34,00 лв.

Heoбичaйнo гoлямa дoзa ĸpeaтин в cпeциaлнa ĸaпcyлa зa мaĸcимaлнo ycвoявaнe в opгaнизмa. Kaпcyлaтa e c ниcĸa ĸиceлиннocт, ĸoeтo пoзвoлявa пo-лecнoтo тpaнcпopтиpaнe в xpaнocмилaтeлния тpaĸт.

60,00 лв.

Креатин Монохидрат е може би най-разпространената и ефикасна хранителна добавка. Creatine се използва за повишаване на мускулната маса, сила и издръжливост.