Продукт

TREC NUTRITION VITARGO ACTIVE FIRE - 1500 грама

107,00 лв.

 • Сила, енергия и издръжливост
 • Изразени и изпълнени с енергия движения
 • VITARGO® с най-ефективните стимулиращи съставки

Нов продукт

Количество

Предназначение:

Независимо от спорта, който практикувате, мускулите се свиват и отпускат заради милионите метаболитни реакции поддържащи тялото в постоянно движение. То е принудено да произвежда огромни количества енергия за много кратки периоди от време.

За да се поддържа тренировъчната интензивност, е много важно да се подготвите за тренировките подходящо. Знаете, че не можете да тренирате, без да загреете, но набавяте ли си нужните вещества за производство на енергия преди тренировка?

Как можете да заредите тялото си с необходимите хранителни вещества, без да обременявате стомаха и храносмилателната система?

Знаете ли кои елементи трябва да приемате, в какви пропорции и кога трябва да ги приемате за безпрепятствени тренировки с подобаващи резулати?

Не се тревожете Trec Nutrition е създал точния продукт за вас!

 • Пред тренировъчен продукт подобряващ издръжливостта
 • Чиста енергия без съдържание на захари
 • Супер бърз ефект
 • Висока доза три-креатин малат, BCAA и кофеин
 •  

Как работи?

Vitargo Active Fire е изцяло нова пред тренировъчна формула, съдържаща най-важните хранителни вещества необходими за поддържане на високи нива на издръжливост и максимална концентрация по време на тренировка.

Продуктът е източник на комплексни лесно усвоими въглехидрати получени от 100% Vitargo®. Благодарение на тези химични и физични свойства, тези вещества не остават в стомаха и се усвояват моментално през храносмилателната система.

Vitargo® напуска стомаха 130% по-бързо от декстрозата и малтодекстрините и така процесът на първоначална абсорбция не ви забавя. Благодарение на Vitargo®, мускулите ви са заредени с енергия моментално със стабилна глюкоза, която не може да се сравнява с други прости и комплексни въглехидрати. Можете да забравите стомашния дискомфорт и гадене,  Vitargo Active Fire прави тренировките истинско удоволствие.

Продуктът съдържа не само въглехидрати, но и най-добрите стимулиращи и енегизиращи компоненти отлагащи умората. Съдържанието на най-важните пред тренировъчни аминокиселини с разклонена верига (Л-левцин, Л-валин, Л-изолевцин) потиска негативните антикатаболни ефекти, което намалява разграждането на котрактиращи протеини. BCAA  са и алтернативен източник на леснодостъпна енергия от ключово значение за дълги и интензивни тренировки.

Vitargo Active Fire е обогатен с креатинова формула. Три-креатин малат, който се съдържа в продукта подържа производството на аденозин три-фосфат (AТФ), основен носителн на енергия необходима за бързи и мощни мускулни контракции.

За да имат тези съставки пълен ефект, трябва да гарантирате високо ниво на концентрация и бързо предаване на нервни импулси. Затова продуктът съдържа два ефективни невротрансмитери -  чист дехидратиран кофеин и таурин.

Тези две съставки имат стимулиращ енергиен ефект, който мобилизира тялото за физическо натоварване. 

 

Начин на употреба:

Разтворете 1 доза (50 г) в 200 мл. вода и разбъркайте добре.

След като продуктът се разтвори напълно, добавете още 200 мл. вода.

В зависимост от нуждите Ви приемайте по 1-2 дози дневно, за предпочитане преди закуската и 30 мин. преди тренировка.

Внимание: Този продукт е силен стимулант -не го приемайте преди лягане!    

В една доза 50г: 40,0гVITARGO®/ 2,0г три-креатинмалат / 2,0г BCAA /100мг кофеин.

Напишете отзив

TREC NUTRITION VITARGO ACTIVE FIRE - 1500 грама

TREC NUTRITION VITARGO ACTIVE FIRE - 1500 грама

 • Сила, енергия и издръжливост
 • Изразени и изпълнени с енергия движения
 • VITARGO® с най-ефективните стимулиращи съставки

Свързани продукти

MUSCLE RAGE INTRA ELITE (по време на тренировка), 663 gr.
121,50 лв.

INTRA ELITE на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-пълноценният продукт за възстановяване и енергия по време на самата тренировка, без никакви въглехидрати!

RAD-140 / Тестолон, 20 mg, 90 caps – Още повече мускулна маса
108,90 лв. 121,00 лв. -10%

RAD 140 се смята за най-ефективният САРМ, открит до момента, който освен, че подпомага значително изграждането на чиста мускулна маса, също така има неврозащитни свойства.

Ибутаморен / Ibutamoren MK-677, 10 mg, 60 caps. - Повече хормон на растежа
120,00 лв.

Ибутаморен / Ibutamoren MK-677 - премиум оригинанен Ибутаморен внос от Великобритания, който стимулира по естествен път хипофизната жлеза на организма да произвежда повече хормон на растежа без каквито и да са странични ефекти. Изследвания сочат,  че Ибутаморен подобрява физическото състояние, помага за повишаваето на мускулната маса при тренировки,...

Ибутаморен / Ibutamoren МК-677, 10 mg., 60 caps.
108,00 лв.

Ускорява мускулен растеж и топене на мазнини Засилва метаболизма и възстановяването Намаля умората и подобрява дълбокият сън Подходящ за мъже и жени

Лигандрол / Ligandrol LGD-4033, 6 mg., 60 caps.
99,00 лв.

Лигандрол увеличава нивата на сила Бързо покачване на мускулна маса Намаляне на мазнините в тялото Заздравява мускулни и костни травми Не причинява нежеланите странични ефекти, причинени от прохормони и анаболни стероиди

Лигандрол / Ligandrol LGD-4033, 3 mg, 90 caps. - Чиста мускулна маса
118,00 лв.

MUSCLE RAGE LGD EXTREME (Лигандрол, Ligandrol LGD-4033) е премиум оригинанен Лигандрол внос от Великобритания. Лигандрол е най-ефективният селективен андрогенен рецепторен модулатор САРМ за бързо покачване на мускулна маса. Лигандролът известен също като LGD-4033 се използва от културисти като по-здравословен заместител на най-мощните стероиди за...

Лигандрол 4.5 mg + Ибутаморен 10 mg, 14.5 mg, 60 caps. - Комбинация за максимум мускулна маса
146,00 лв.

MUSCLE RAGE THE ULTIMATE (Лигандрол 4.5 mg + Ибутаморен 10 mg) е премиум оригинанен стак комбинация от Лигандрол 4.5 mg + Ибутаморен 10 mg, внос от Великобритания. Лигандрол е най-ефективният селективен андрогенен рецепторен модулатор САРМ за бързо покачване на мускулна маса. Ибутаморен подобрява физическото състояние, помага за повишаваето на мускулната...

YK-11, 10 mg, 90 caps – Мускулна маса без нежелани странични ефекти
112,50 лв. 125,00 лв. -10%

YK11 е един от най – новите SARMs на пазара и е способен да развие генетичния потенциал по отношение на изграждането на мускули. Неговото изключително мощно анаболно и андрогенно действие, в комбинация с минималните странични ефекти и способността му да действа като инхибитор на миостатина, го правят топ избор сред използващите SARMs.

LGD-3303, 5 mg, 90 caps. – Качване на мускулна маса и сила
113,40 лв. 126,00 лв. -10%

LGD-3303 е многообещаващ САРМ за бързо качване на мускулна маса и сила, който все още е във фаза на проучване.

RAD-140 - 15 mg + Ligandrol - 10 mg + Ostarin - 10 mg, 60 caps. – Ултра стак за мускулна маса
148,50 лв. 165,00 лв. -10%

Ultra Anabolic на Ripped Labz (RAD-140 - 15 mg + Ligandrol - 10 mg + Ostarin - 10 mg) представлява ултра стак за мускулна маса, който комбинира 3-те най-добри в изграждането на мускулна маса САРМ продукта.

Ибутаморен / Ibutamoren MK-677, 25 mg, 30 caps. - Повече хормон на растежа
115,20 лв. 128,00 лв. -10%

RIPPED LABZ MK-677 (Ибутаморен, Ibutamoren MK-677) е премиум оригинанен Ибутаморен внос от Великобритания, който стимулира по естествен път хипофизната жлеза на организма да произвежда повече хормон на растежа без каквито и да са странични ефекти. Изследвания сочат,  че Ибутаморен подобрява физическото състояние, помага за повишаваето на мускулната маса...

Лигандрол / Ligandrol LGD-4033, 5 mg, 90 caps. - Чиста мускулна маса
106,20 лв. 118,00 лв. -10%

RIPPED LABZ LGD4033 Лигандрол, Ligandrol LGD-4033, е оригинанен Лигандрол внос от Великобритания. Лигандрол е най-ефективният селективен андрогенен рецепторен модулатор САРМ за бързо покачване на мускулна маса. Лигандролът известен също като LGD-4033 се използва от културисти като по-здравословен заместител на най-мощните стероиди за покачване на мускулна...

Остарин / Ostarine mk-2866, 25 mg, 90 caps. - Мускули, сила, здрави кости и стави
110,70 лв. 123,00 лв. -10%

Остарин, Ostarine mk-2866 на RIPPED LABZ съдържа цели 25 мг. Остарин на капусла, вместо обичайно предлаганите 10 мг. Това е оригинален Остарин, внос от Великобритания, уникален и незаменим суплемент, бързо изграждащ мусклулна маса, но и известен със способноста си да заздравява и предпазва мускулите, ставите и костите от травми. 

YK-11, 5 mg, 60 caps - The Warrior Project UK
98,00 лв.

YK11 е един от най – новите SARMs на пазара и е способен да развие генетичния потенциал по отношение на изграждането на мускули. Неговото изключително мощно анаболно и андрогенно действие, в комбинация с минималните странични ефекти и способността му да действа като инхибитор на миостатина, го правят топ избор сред използващите SARMs.

Остарин / Ostarine mk-2866, 10 mg, 60 caps. - The Warrior Project - Ostasize
95,00 лв.

Остарин, Ostarine mk-2866 на The Warrior Project е оригинален Остарин, внос от Великобритания - уникален и незаменим суплемент, бързо изграждащ мусклулна маса, но и известен със способноста си да заздравява и предпазва мускулите, ставите и костите от травми. 

RAD-140 / Тестолон, 10 mg, 60 caps. - The Warrior Project RAD-140
107,00 лв.

RAD 140 се смята за най-ефективният САРМ, открит до момента, който освен, че подпомага значително изграждането на чиста мускулна маса, също така има неврозащитни свойства. RAD-140 на The Warrior Project е оригинален САРМ продукт внос от Великобритания с премиум качество.

QUAD – Остарин + Кардарин + Ибутаморен + Лигандрол
170,00 лв.

Quad е най-цялостния и силен САРМ стак на пазара! Сила, мускулна маса, издръжливост, изгаряне на телесните мазнини! Всичко това само в един продукт!

Остарин / Ostarine mk-2866, 10 mg, 90 caps. - Мускули, сила, здрави кости и стави
106,00 лв.

Osta Rage (Остарин, Ostarine mk-2866) на MUSCLE RAGEе оригинален Остарин, внос от Великобритания, уникален и незаменим суплемент, бързо изграждащ мусклулна маса, но и известен със способноста си да заздравява и предпазва мускулите, ставите и костите от травми.

MENT - 100 капсули x 10 mg - мускулна маса, сила, енергия
136,80 лв. 152,00 лв. -10%

MENT (trestelone acetate) представлява вид андроген - дизайнерски стероид от ново поколение. Той е супер ефективен за изграждане на мускулна маса и сила, а страничните ефекти са сведени до минимум. Може да се каже, че той е подобрена версия на така известния метандиенон (метан), но и с някои от характеристиките на Нандролон деканоат (Дека дураболин), като...

HALODROL - 60 капсули x 30 mg (мускулна маса)
82,80 лв. 92,00 лв. -10%

Halodrol е прохормон за покачване на мускулна маса, чиято поява е вдихновена от олимпийските игри между 1960 и 1970 г., когато доминира отборът на Източна Германия, благодарение на субстанция, наречена Туринабол. Halodrol е диол версия на този мощен строител на мускули и един от най-търсените продукти в света.

ULTRA DMZ (Dymethazine) - 60 капсули х 20 mg
95,40 лв. 106,00 лв. -10%

Dymethazine представлява дизайнерски прохормон от ново поколение, който използва технологията Azine Bond. Това е сложна молекулярна структура, която е различна от всичко останало на пазара. Това съединение е клинично доказано, че има същите или по-големи ефекти на изграждане на мускулите, отколкото тестостерон пропионат, винстрол и анадрол. Това прави...

BOLADROL - 60 капсули х 5 mg
93,60 лв. 104,00 лв. -10%

Boladrol е най-новият и много ефективен про-хормон, който след поглъщане се превръща в Bolasterone. Boladrol е едновременно много анаболен и андрогенен, което означава увеличаване на масата и силата, заедно с повишената агресия във фитнеса и по-добро състояние на ума. Първоначалният производител твърди, че Boladrol е по-силен от всеки друг досега наличен...

GREED - Увеличава апетита и подобрява храносмилането - 180 капсули
81,00 лв.

* Увличава апетита * Перфектен за всички, които имат проблеми с храносмилането, желаят да минимализират качването на телесни мазнини и да изградят чиста мускулна маса * Страхотна добавка към всяко хранене, за да можете напълно добре да храносмилате и усвоите всичко

TREC NUTRITION VITARGO ELECTRO-ENERGY - 2100 грама
88,00 лв.

Повишава мускулната енергия С висока доза електролити 100% VITARGO въглерхидрати 

OLIMP SPORT MAXMASS 3XL / 6 kg.
120,00 лв.

MaxMass 3XL ви зарежда с висока концентрация от продължителна енергия в комбинация с внимателно подбрани въглехидрати и едни от най-ефективните източници на протеини. Всичко това с една основна цел: да ви подкрепи, ако целта ви е покачване на мускулна маса и размери. 

OLIMP SPORT GAINER MCT / 6800 gr.
145,00 лв.

Gainer MCT е отличен източник на концентрирана енергия, съдържащ правилно подбран набор от въглехидрати и здравословни животински протеини - перфектната комбинация за ефективно изграждане на мускули.

OLIMP SPORT REANIMATOR PRO / 1425 gr.
72,00 лв.

Усъвършенстван продукт, който ще даде възможност на мускулите ви да възстановят и допълнят енергията си  след изключително тежки тренировки.

OLIMP SPORT GAIN BOLIC 6000 VANILLIA / 3,5 kg.
88,00 лв.

Gain Bolic 6000 oт OLIMP e cлoжнa ĸoмпoзиция oт въглexидpaти c paзличeн глиĸeмичeн индeĸc (глюĸoзa и мaлтoдeĸcтpин), ĸoмпилиpaни c пpoтeинoвa мaтpицa (cypoвaтъчeн пpoтeин, яйчeн пpoтeин и ĸaзeин).

OLIMP SPORT GAIN BOLIC 6000 CHOCOLATE / 3,5 kg.
88,00 лв.

Gain Bolic 6000 oт OLIMP e cлoжнa ĸoмпoзиция oт въглexидpaти c paзличeн глиĸeмичeн индeĸc (глюĸoзa и мaлтoдeĸcтpин), ĸoмпилиpaни c пpoтeинoвa мaтpицa (cypoвaтъчeн пpoтeин, яйчeн пpoтeин и ĸaзeин).

OLIMP SPORT GAINERATOR / 2700 gr.
90,00 лв.

Разширен състав на внимателно подбрани въглехидрати - Low GLC ™ с добавени пълноценни животински протеини - Slow-Mo-Pro ™, чиито синергични действия ще предизвикат взрив в мускулите, в резултат на насищане с хранителни вещества.