Продукт

NANOX SVELTAX Q-10, 60 caps.

70,00 лв.

SVELTAX® FITNESS съчетава най-новите технологии за изгаряне на мазнините. Продуктът използва някои вълнуващи новоразработени технологии, както и интересни природни съставки. Nanox успя да проектира всичко това в една патентована комбинация, за да създаде най-иновативния и съвременен продукт за изгаряне на мазнини.

Нов продукт

Количество
Изгради тялото, което искаш!
ИНТЕНЗИВЕН, БЪРЗОДЕЙСТВАЩ КОМПЛЕКС ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ
Изгорете калории, без да повишавате сърдечния ритъм!
Забележителното откритие при продуктите за редукция на теглото.
SVELTAX® FITNESS съчетава най-новите технологии за изгаряне на мазнините. Продуктът използва някои вълнуващи новоразработени технологии, както и интересни природни съставки. Nanox успя да проектира всичко това в една патентована комбинация, за да създаде най-иновативния и съвременен продукт за изгаряне на мазнини.
Със SVELTAX® FITNESS гарантирано ще изградите ТЯЛОТО, ЗА КОЕТО МЕЧТАЕТЕ за съвсем кратко време.
Ефикасността на SVELTAX® FITNESS е доказана от 2 университетски изследвания, проведени в САЩ и Франция и резултатите могат да бъдат обобщени, както следва:
Увеличава термогенезата
Повишава разхода на енергия
Увеличава окислението на мазнините
Намалява нивото на апетит
Увеличава ситостта
Намалява телесната маса, % подкожни мазнини, обиколка на талията
Не влияе върху кръвното налягане и сърдечния ритъм.
Науката:
Капсаицин, сърцето на продукта
Вероятно най-силната и загряваща субстанция за изгаряне на мазнини. От доста време се знае, че капсаицинът има силно термогенно действие. Това основно е доказано в серия от изследвания, проведени от университета в Токио и университета Лавал в Канада.
Капсаицинът повишава температурата при консумация на ястие, богато на люти чушки или лютив червен пипер.
Субстанцията е наистина люта и са необходими някои допълнителни предпазни мерки за безопасно преглъщане. И тук на сцената се появява съвременната технология. Nanox Nutriceuticals използва специална система за предаване, чрез която капсаицина е включен в малки микросфери, всяка от които води до образуване на термогенни термо помпи. Тези помпи освобождават тяхната топлина след преминаване през стомаха, така че веществото може безопасно да бъде прието от страна на клиента.
В едно клинично изпитване е наблюдавано, че капсаицинът, взет по този начин може да увеличи изгарянето на калории с повече от 300% в продължение на на час след поглъщане! В същото проучване приема на субстанцията, съчетан с фитнес показват още по-впечатляващи резултати. През първия час след фитнес тренировка (или друга физическа активност) изгарянето на калории е дори 12 пъти по-интензивно в сравнение с изходното ниво. Всичко това води до едно невероятно допълнително изгаряне на калории, когато приемът на SVELTAX® FITNESS е съчетан с физическо натоварване.
Но не само в комбинация с тренировки, а и чрез ежедневен прием SVELTAX® FITNESS е демонстрирал своето супер действа за постигане на нормално телесно тегло.
Една много интересна особеност е, че капсаицинът работи съвсем различно от кофеина и следователно не нарушава сърдечния ритъм или кръвното налягане.
Изследванията показват, че капсаицините стимулират верига от физиологични събития, които подпомагат липолизата (разграждането на мазнините), което от своя страна се отразява положително на тялото. Изследователите са открили, че капсаицина сам по себе си е в състояние да разгради по този начин половин килограм телесни мазнини в продължение на две седмици без конкретно физическо натоварване или диета, в сравнение с плацебо.
Допълнително действие – намаляване на апетита
Няколко проучвания са установили, че добавянето на капсаицин в диетата води до намаляване на желанието за по-обилен прием на храна по време на следващите хранения. С други думи, приемът на капсаицин на закуска кара човек да яде по-малко калории на обяд. Драматичен пример за способността на потискане на апетита е изследване през 2001 г. , публикувано в British Journal of Nutrition ( Йошиока 2001 ). Когато субектите яли по 22 грама люти чушки, които съдържат 66 мг капсаицин, плюс 800 мг кофеин за 24-часов период, те имали отрицателен енергиен баланс от 956 килокалории в сравнение с плацебо групата.
Комбинация с хлорогенна киселина
Капсаицинът в SVELTAX® FITNESS е допълнен с високо дозиран екстракт от зелен чай и с Svetol® (безкофеинов екстракт от зелено кафе). И двата продукта са богати на антиоксиданти, EGCG и полифеноли, за които е установено, че имат допълващ капсаицина ефект. Въпреки това Svetol® е много по-важен заради високата доза на хлорогенова киселина. Това забележително вещество е в състояние да забавя усвояването на захари и да блокира разграждането на гликоген в глюкоза, като по този начин принуждава тялото първо да използва своите мастни резерви за енергия, вместо да се обърне към съхраняваните захари. В резултат SVELTAX® FITNESS е не само много силен фет бърнър, но и селективен продукт, който принуждава тялото първо да използва своите резерви от мазнини, и по този начин се увеличава изгарянето на мазнините.
SVELTAX® FITNESS се предлага в блистер, съдържащ 60 растителни капсули – достатъчен за двумесечна употреба или едномесечна употреба с повишен прием 2 капсули на ден.
Препоръчителен прием: Препоръчителна дневна доза 1 капсула сутрин и 1 капсула следобед. Единият прием е препоръчително да бъде 1 час преди тренировка. В нетренировъчни дни приемайте 1 капсула сутрин непосредствено преди закуска и 1 капсула на обяд или рано след обед.
Опаковка: 60 капсули

Напишете отзив

NANOX SVELTAX Q-10, 60 caps.

NANOX SVELTAX Q-10, 60 caps.

SVELTAX® FITNESS съчетава най-новите технологии за изгаряне на мазнините. Продуктът използва някои вълнуващи новоразработени технологии, както и интересни природни съставки. Nanox успя да проектира всичко това в една патентована комбинация, за да създаде най-иновативния и съвременен продукт за изгаряне на мазнини.

Свързани продукти

32,30 лв. 38,00 лв. -15%

Dymatize Acetyl-L-Carnitine (ALCAR) е източник на биоактивен L-карнитин, който притежава по-добра усвоимост и по-мощен ефект от L-карнитин в свободна форма.

47,20 лв. 59,00 лв. -20%

Свързаната линолеична киселина на Dymatize (CLA) съдържа удивителните 1,000 mg Tonalin® на капсула. Доказано е с клинични изследвания и лабораторни тестове, че CLA има важна роля при намаляване на телесната мазнина и увеличаване на мускулния тонус.

68,80 лв. 86,00 лв. -20%

Dyma-Burn Xtreme с Ephedrina е съчетание от най-новото поколение природни и високо технологични добавки в научното инженерство. Работи върху изгарянето на мазнини.

28,90 лв. 34,00 лв. -15%

L-Carnitine е аминокиселина, която тялото ни произвежда от аминокиселината Лизин. Основната функция на L-Carnitine е да служи като "совалка", която пренася мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана, за да достигнат митохондриите, където служат като "гориво" за енергия, нужна на тялото.

25,16 лв. 29,60 лв. -15%

Koфeинът e зaдължитeлeн ĸoмпoнeнт, зa дa мoжe дa пpoвeдeтe eднa ĸaчecтвeнa тpeниpoвĸa. MUTANT ca ce пoгpижили пpиeмът мy дa cтaвa дopи oщe пo-лecнo.

37,40 лв. 44,00 лв. -15%

MUTANT CARNITINE  е дневна добавка за изгаряне на мазнини. Повишава енергията, като подобрява метаболизма на мазнини и контролира апетита.

40,80 лв. 48,00 лв. -15%

L-Carnitine 0.473 мл. - течен л-карнитин - изгаря мазнините и ускорява метаболизма.

43,20 лв. 54,00 лв. -20%

CLA Gel Caps 180 caps - Намалява мазнините в тялото и повишавана метаболизма на мазнини.

40,00 лв.

CARNILIFE 40 000 е синергична комбинация от съставки като L-Карнитин, Коензим Q10 и витамини B6 и B5, които ефективно подпомагат изгарянето на мазнините, регулират теглото. За лесната употреба спомага течната форма на продукта.

68,00 лв.

CARNILIFE 2000 на Nutrend е под формата на  капсули съдържащи 500 мг L-Карнитин с добавен Коензим Q10 и витамини В5 и В6. Комбинацията от основните съставки ефективно подпомага изгарянето на мазнините, регулира теглото.

35,00 лв.

CARNILIFE 1000 са капсули съдържащи 500 mg L-Карнитин с добавен Коензим Q10. Комбинацията от основните съставки ефективно подпомага изгарянето на мазнините, регулира теглото. 

60,00 лв.

3000 мг л-ĸapнитин в тeчнa, във фopмa, ĸoятo лecнo ce ycвoявa. САRNІТІNЕ 3000 e c дoбaвeн ĸoфeин, тaypин и eĸcтpaĸт oт зeлeн чaй. Ocвeн тoвa cъдъpжa витaмин B1, B3, B5 и B6, ĸoитo дoпpинacят зa eнepгийния мeтaбoлизъм. 

42,00 лв.

Начело на POWER ACTIVE серията на Nutrend този л-карнитин е самото съвършенство! 

20,00 лв.

125 mg екстракт от масло от петигрен в една капсула - максимално допустимата дневна доза – 10 mg синефрин.

80,00 лв.

Ефикасна комбинация на L-карнитин, AAKG (Аргинин алфа-кето глутарат) и холин, като холинът поддържа правилния метаболизъм на липидите, а L-карнитин способства за изгарянето им при физическа активност. Продуктът съдържа витамини В1, В3, В5 и В6 и коензим Q10 за поддържане на здравословен и нормален метаболизъм на енергията.

80,00 лв.

Най-силният фет бърнър, сега в нова по-голяма опаковка под формата на удобни единични дози. Ефективна комбинация от активни съставки, които атакуват мастната тъкан и повишават използването й за енергията по време на тренировка.

33,00 лв.

Изпробвана комбинация от активни съставки за ефективно горене на мазнини, подпомага загубата на телесно тегло и оформя фигурата.

33,00 лв.

Доказана с времето комбинация от активни съставки за мощно горене на мазнини, подпомага загубата на телесно тегло и оформя фигурата. Подходяща за хора подложени на стрес, физическа и умствена преумора.

31,00 лв.

100% чист L-Карнитин в икономична опаковка от 500ml. Подпомага горенето на мазнини.

55,00 лв.

Стимулира метаболизма на мазнините и повишава ефекта на горене на мазнини, благодарение на уникалната комбинация от L-Карнитин, синефрин и витамини В5 и В6.60 000 mg L-Карнитин в една опаковка, обогатен с висококачествен стандартизиран екстракт от Citrus aurantium, който съдържа 8% синефрин.

60,00 лв.

Това е уникална комбинация от L-карнитин, синефрин, витамини В5 и В6 в удобна опаковка. Витамин В допринася за нормалния енергийен метаболизъм. Синефрина е извлечен от екстракт от масло от петигрен. CARNITINE 1500 + SYNEPHRINE забързва обмяната на веществата и повишава ефекта на горене на мазнини, благодарение на комбинацията от съставки.

41,00 лв.

Екстракт от билката Tribulus Terrestris, позната като “естествена виагра” заради високото си съдържание на растителни сапонини – естествен стимулант на тестостерона.

115,00 лв.

Bиcoĸo eфeĸтивeн cтaндapтизиpaн eĸcтpaĸт oт Лeвзeя (Rароntісum саrthаmоіdеѕ), cъдъpжaщ 90% eĸдиcтepoн. Униĸaлeн пpoдyĸт зa пoддъpжaнe нa дългocpoчeн aнaбoлeн eфeĸт.

60,00 лв.

Bиcoĸo eфeĸтивeн cтaндapтизиpaн eĸcтpaĸт oт Лeвзeя (Rароntісum саrthаmоіdеѕ), cъдъpжaщ 90% eĸдиcтepoн. Униĸaлeн пpoдyĸт зa пoддъpжaнe нa дългocpoчeн aнaбoлeн eфeĸт.

48,00 лв.

Отличен продукт за тези, които тренират редовно и усилено и са концентрирани върху намаляването на мастните киселини. 

77,00 лв.

FAT DIRECT на Nutrend потиска апетита и създава чувството за ситост, а в същото време предотвратява натрупването на нови мазнини. Спомага за стабилизиране нивата на глюкозата в кръвта. FAT DIRECT поставя нови основи в горенето на мазнини! 

90,00 лв.

Фeт бъpнъp c aбcoлютнo мaĸcимaлнa cтимyлaция нa тepмoгeнния eфeĸт, пocтигнaтo caмo c лeгaлнo oдoбpeни cyбcтaнции. Peвoлюциoнни cъcтaвĸи и cинepгичнa ĸoмбинaция oт cyбcтaнции, ĸoитo нямaт aнaлoг нa пaзapa в мoмeнтa.

65,00 лв.

L-Carnitine увеличава изразходването на мазнини за образуване на енергия. Това води до предотвратяване натрупването на мазнини особено в сърцето, черния дроб и скелетните мускули.