Продукт

NANOX JOINT PROTECTION COMPLEX, 60 tabl.

72,00 лв.

Proflex® е изключително ефективен продукт за защита на ставите с двойно действие за опазване на мобилността и възстановяване на хрущяла.

Нов продукт

Количество

PROFLEX®

КОМПЛЕКС ЗА ЗАЩИТА НА СТАВИТЕ

Активното спортуване натоварва ставите. Чрез интензивната им употреба и тежък натиск ставите на спортистите се влошават и в действителност стареят много по-бързо, отколкото при нормални условия. Интензивната тренировка провокира микрофрактури и износване на хрущяла, и това води до по-малко ефективно триене на ставите, възпаление и накрая болка, която се превръща в хронична. Мобилността се намалява с всеки етап и накрая резултатът е необратимо увреждане на ставата.

Proflex® е изключително ефективен продукт за защита на ставите с двойно действие за опазване на мобилността и възстановяване на хрущяла. Неговите пет основни компоненти работят хармонично заедно и имат както незабавно действие за намаляване на болката, така и действие за възстановяване на хрущяла в дългосрочен план. Продуктът може да се приема както за превенция, така и за лечение на болки в ставите.

Един от основните компоненти на Proflex® е новата форма на високо дозиран екстракт от Harpagophytum (Дяволски нокът), съдържащ не по-малко от 20% Harpagosides (40% от UV).

Мощните свойства на дяволския нокът винаги са били ограничавани от ниската концентрация на активни съставки в съществуващите комбинации. Тази нова форма на високо концентриран екстракт, показва отлично противовъзпалително, обезболяващо и противоартритно действие, което гарантира бързо облекчение на болката, потискане на възпалението и защита в дългосрочен план срещу възпалителните медиатори. Основният и най-известен възпалителен медиатор, който отговаря за ставни възпаления, е циклооксигеназата. Клинично изследване на концентриран екстракт от 20% показва потискане на до 31 % от активността на СОХ- 2, което ефективно намалява възпалението и следователно болката, без никакви отрицателни странични ефекти !

Екстрактът също показа в друго проучване ефективно стимулиране на хондроцитите (клетки, отговорни за образуването на хрущял) и увеличение от 38 % на GAG производство и 41% за производство на хиалуронова киселина. Тези две вещества са два от трите елементарни изграждащи материала на хрущяла. Третият основен компонент на хрущяла е колагенът. Proflex® също ефективно стимулира производството на колаген чрез добавяне на колаген алфа II хидролизат към неговия състав. CH Alpha II е основният биологично активен стимулатор на производството на хрущял. Голям брой продукти съдържат много по-евтиния, но биологично неактивен колаген тип I. Колаген тип II (CH Alpha II) присъства в хиалиновия хрущял, тип I обаче само в кожата, сухожилията, кръвоносните съдове, кости и т.н., но не оказва никакво влияние върху ставния хрущял. Голямо клинично проучване с CH Alpha II демонстрира подобрение на физическата функция, или общо положителна промяна. При немското население положителните резултати са особено впечатляващи: пациенти потвърждават подобрение на физическата функция.

Различни изследвания също показват положителен ефект върху измерването на дебелината и качеството на хрущяла. Установено е увеличаване със средно 14%. Ефектът от CH- Alpha II е значително по-бързо от този на комбинация хондроитин – глюкозамин във високи дози.

Екстрактът от куркума от години е известен в аюрведичната медицина и се използва като високо ефективно средство против остеоартрит и възпаление на ставите. Наскоро проведени изследвания описват и действието му за предпазване от възпаление, както и за намаляване на отока и болката при възпалени стави.

Proflex® съдържа и две допълнителни съставки, които увеличават противовъзпалителното действие – (MSM) и (Osteol).

Всичко това прави Proflex® избор номер едно за защита на ставите и за редуциране на болките и възпалението.

Начин на приложение:Приемайте 2 до 3 таблетки дневно, преди или след хранене.

Опаковка: 60 таблетки

Напишете отзив

NANOX JOINT PROTECTION COMPLEX, 60 tabl.

NANOX JOINT PROTECTION COMPLEX, 60 tabl.

Proflex® е изключително ефективен продукт за защита на ставите с двойно действие за опазване на мобилността и възстановяване на хрущяла.

Свързани продукти

32,30 лв. 38,00 лв. -15%

L-глутаминът е най-често срещаща се в скелетните мускули на човека аминокиселина в свободна форма. Той поддържа силата на мускулните тъкани като ограничава разпадането на протеините чрез способността си да задържа азотния оксид и да стимулира синтеза на гликогена и белтъците.

13,00 лв.

NUTRND HIGH PROTEIN CHIPS - Висококачествен протеинов чипс създаден от растителни източници.

49,00 лв.

DIET PROTEIN на NUTREND е идеалният суплемент по време на диета. Този продукт може да замести част от дневните хранения и благодарение на това може да контролира приема на хранителни вещества в оргазнизма. 

39,10 лв. 46,00 лв. -15%

MUTANT Glutamine е следтренировъчен продукт за възстановяване и издръжливост. Идеален е за между храненията и преди лягане за изхранване на мускула и възстановяваре на енергията.

52,00 лв. 65,00 лв. -20%

MCT Oil от MUTANT предоставя висококачествени средноверижни триглицериди.

68,80 лв. 86,00 лв. -20%

Mutant Rehab - надеждния избор за всекидневен анаболен мускулен растеж и възстановяване.

72,00 лв. 90,00 лв. -20%

Mutant Test - Повдига нивата на тестостерона след 12часа. Целта е мускулна маса и сила.

39,10 лв. 46,00 лв. -15%

PVL D-Aspartic Acid e изĸлючитeлнo eфиĸacнa xpaнитeлнa дoбaвĸa cъc cъдъpжaниe нa acпapтaнoвa ĸиceлинa, ĸoятo yвeличaвa cинтeзa нa тecтocтepoн, пoвишaвa cилaтa и нacъpчaвa pacтeжa нa мycĸyлнa мaca.

29,00 лв.

Предназначен за: увеличаване на силата на трениращият, максимална физическа издръжливост, намаляване на мускулната умора, висока интензивност при тренировка.

34,00 лв.

L-глyтaмин e aминoĸиceлинa, ĸoятo пoдпoмaгa мycĸyлния pacтeж, зaщитaвa и възcтaнoвявa мycĸyлнaтa мaca (aнтиĸaтaбoлeн eфeĸт), cтимyлиpa oбpaзyвaнeтo нa глиĸoгeн, пoвишaвa имyнитeтa и cпoмaгa зa pacтeжa нa мycĸyлитe.

63,00 лв.

Koмбинaциятa oт л-лeвцинът, ĸoйтo имa aнти-ĸaтaбoлeн eфeĸт и л-apгининът, ĸoйтo cтимyлиpa ecтecтвeнoтo пpoизвoдcтвo нa xopмoнa нa pacтeжa пpeвpъщa GLUТАМІNЕ МЕGА ЅТRОNG РОWDЕR в eдин oт нaй-eфeĸтивнитe пpoдyĸти зa пoĸaчвaнe нa чиcтa мycĸyлнa мaca.

77,00 лв.

NUTREND GLUTAMINE e 100% чист L-Глутамин под формата на прах. Редовната употреба на L-Глутамин предпазва мускулните влакна от увреждане, подпомага имунната система и ускорява възстановяването след тренировка.

50,00 лв.

NUTREND GLUTAMINE e 100% чист L-Глутамин под формата на прах. Редовната употреба на L-Глутамин предпазва мускулните влакна от увреждане, подпомага имунната система и ускорява възстановяването след тренировка.

30,00 лв.

Тауринът е широкоразпространена аминокиселина в човешкия организъм. Участва в транспорта на аминокиселините към мускулните клетки, като по този начин ускорява възстановителните процеси след физическо натоварване. Подобрява концентрацията и повишава издържливостта по време на тренировка.

40,00 лв.

Moдepнa xpaнитeлнa дoбaвĸa c aнти-ĸaтaбoлнo дeйcтвиe, пoдxoдящa зa xopa, пoдлoжeни нa физичecĸи и пcиxичecĸи cтpec. Πoмaгa зa пoддъpжaнe нa ĸoнцeнтpaциятa пo вpeмe нa физичecĸa и yмcтвeнa aĸтивнocт. Cпoмaгa зa пoвишaвaнe нa мoтивaциятa и cтимyлa зa тpeниpoвĸa, ycĸopявa възcтaнoвявaнeтo, пoдoбpявa cпopтнитe peзyлтaти.

41,00 лв.

Екстракт от билката Tribulus Terrestris, позната като “естествена виагра” заради високото си съдържание на растителни сапонини – естествен стимулант на тестостерона.

115,00 лв.

Bиcoĸo eфeĸтивeн cтaндapтизиpaн eĸcтpaĸт oт Лeвзeя (Rароntісum саrthаmоіdеѕ), cъдъpжaщ 90% eĸдиcтepoн. Униĸaлeн пpoдyĸт зa пoддъpжaнe нa дългocpoчeн aнaбoлeн eфeĸт.

60,00 лв.

Bиcoĸo eфeĸтивeн cтaндapтизиpaн eĸcтpaĸт oт Лeвзeя (Rароntісum саrthаmоіdеѕ), cъдъpжaщ 90% eĸдиcтepoн. Униĸaлeн пpoдyĸт зa пoддъpжaнe нa дългocpoчeн aнaбoлeн eфeĸт.

100,00 лв.

Това е най-силната комбинация от високоефективни компоненти, които ще ви дадат всичко необходимо при интензивно физическо натоварване.

109,00 лв.

JAKCOM B3 e смарт водо- и прахоустойчива фитнес гривна с уникалната възможност да се използва и като хендсфри слушалка за разговори посредство bluetooth връзка с мобилния телефон. Гривната включва множество функции: Час, Дата, Заряд на батерията, Педометър, Изразходвани калории, Изминато разстояние, Време на сън, Сърдечна честота, Алармен часовник,...

50,00 лв.

Arginine & Ornithine е формула, която е създадена специално за подпомагане секрецията на растежния хормон

50,00 лв.

Спирулината е заемала огромна част в менюто на древните ацтеки и африкански племена. Тази зелена храна притежава намаляващи холестерола, антивирусни и антимутагенни свойства. Спирулинатa се счита за един от най-добрите източници на протеин (представлява повече от 60% от масата й).

28,00 лв.

Спирулината е заемала огромна част в менюто на древните ацтеки и африкански племена. Тази зелена храна притежава намаляващи холестерола, антивирусни и антимутагенни свойства. Спирулинаta се счита за един от най-добрите източници на протеин (представлява повече от 60% от масата й).

60,00 лв.

Tribulus Terrestris е една популярна билка, която още от минали времена се свързва с мъжката сила, издръжливост и потентност.

42,00 лв.

Tribulus Terrestris е една популярна билка, която още от минали времена се свързва с мъжката сила, издръжливост и потентност.