Продукт

NANOX JOINT PROTECTION COMPLEX, 60 tabl.

72,00 лв.

Proflex® е изключително ефективен продукт за защита на ставите с двойно действие за опазване на мобилността и възстановяване на хрущяла.

Нов продукт

Количество

PROFLEX®

КОМПЛЕКС ЗА ЗАЩИТА НА СТАВИТЕ

Активното спортуване натоварва ставите. Чрез интензивната им употреба и тежък натиск ставите на спортистите се влошават и в действителност стареят много по-бързо, отколкото при нормални условия. Интензивната тренировка провокира микрофрактури и износване на хрущяла, и това води до по-малко ефективно триене на ставите, възпаление и накрая болка, която се превръща в хронична. Мобилността се намалява с всеки етап и накрая резултатът е необратимо увреждане на ставата.

Proflex® е изключително ефективен продукт за защита на ставите с двойно действие за опазване на мобилността и възстановяване на хрущяла. Неговите пет основни компоненти работят хармонично заедно и имат както незабавно действие за намаляване на болката, така и действие за възстановяване на хрущяла в дългосрочен план. Продуктът може да се приема както за превенция, така и за лечение на болки в ставите.

Един от основните компоненти на Proflex® е новата форма на високо дозиран екстракт от Harpagophytum (Дяволски нокът), съдържащ не по-малко от 20% Harpagosides (40% от UV).

Мощните свойства на дяволския нокът винаги са били ограничавани от ниската концентрация на активни съставки в съществуващите комбинации. Тази нова форма на високо концентриран екстракт, показва отлично противовъзпалително, обезболяващо и противоартритно действие, което гарантира бързо облекчение на болката, потискане на възпалението и защита в дългосрочен план срещу възпалителните медиатори. Основният и най-известен възпалителен медиатор, който отговаря за ставни възпаления, е циклооксигеназата. Клинично изследване на концентриран екстракт от 20% показва потискане на до 31 % от активността на СОХ- 2, което ефективно намалява възпалението и следователно болката, без никакви отрицателни странични ефекти !

Екстрактът също показа в друго проучване ефективно стимулиране на хондроцитите (клетки, отговорни за образуването на хрущял) и увеличение от 38 % на GAG производство и 41% за производство на хиалуронова киселина. Тези две вещества са два от трите елементарни изграждащи материала на хрущяла. Третият основен компонент на хрущяла е колагенът. Proflex® също ефективно стимулира производството на колаген чрез добавяне на колаген алфа II хидролизат към неговия състав. CH Alpha II е основният биологично активен стимулатор на производството на хрущял. Голям брой продукти съдържат много по-евтиния, но биологично неактивен колаген тип I. Колаген тип II (CH Alpha II) присъства в хиалиновия хрущял, тип I обаче само в кожата, сухожилията, кръвоносните съдове, кости и т.н., но не оказва никакво влияние върху ставния хрущял. Голямо клинично проучване с CH Alpha II демонстрира подобрение на физическата функция, или общо положителна промяна. При немското население положителните резултати са особено впечатляващи: пациенти потвърждават подобрение на физическата функция.

Различни изследвания също показват положителен ефект върху измерването на дебелината и качеството на хрущяла. Установено е увеличаване със средно 14%. Ефектът от CH- Alpha II е значително по-бързо от този на комбинация хондроитин – глюкозамин във високи дози.

Екстрактът от куркума от години е известен в аюрведичната медицина и се използва като високо ефективно средство против остеоартрит и възпаление на ставите. Наскоро проведени изследвания описват и действието му за предпазване от възпаление, както и за намаляване на отока и болката при възпалени стави.

Proflex® съдържа и две допълнителни съставки, които увеличават противовъзпалителното действие – (MSM) и (Osteol).

Всичко това прави Proflex® избор номер едно за защита на ставите и за редуциране на болките и възпалението.

Начин на приложение:Приемайте 2 до 3 таблетки дневно, преди или след хранене.

Опаковка: 60 таблетки

Напишете отзив

NANOX JOINT PROTECTION COMPLEX, 60 tabl.

NANOX JOINT PROTECTION COMPLEX, 60 tabl.

Proflex® е изключително ефективен продукт за защита на ставите с двойно действие за опазване на мобилността и възстановяване на хрущяла.

Свързани продукти

46,00 лв.

По време на тренировка увреждането на мускулите води до разграждане на левцин, както и до повишени нива на HMB. Приемането на суплементи, съдържащи HMB може да накара организма да забави разрушаването на жизнено важната мускулна тъкан.

79,00 лв.

NANOX RECUPLEX е професионална напитка за възстановяване, която предлага оптимален баланс между въглехидрати, протеини и електролити.

90,00 лв.

Androx – Q12 е мощен тестостеронов бустер, съдържащ висока доза от мощния екстракт Testofen® и е разработен специално за хардкор спортисти, които търсят предимство пред конкурентите си.

64,00 лв.

Протеиновият микс за палачинки и гофрети е базиран на овесени ядки, обогатен с 40% чист суроватъчен протеин и яйчен протеин.

134,00 лв.

Expandrox XV3® е комбиниран продукт, който осигурява перфектна хранителна подкрепа по време на тренировъчната програма. Expandrox XV3® се състои от три фази, които се допълват и действат едновременно.

45,00 лв.

Рибеното масло е богато на омега-3 ненаситени мастни киселини, основно EPA и DHA. Това са незаменими мастни киселини, които тялото не може да произведе само.

50,00 лв.

The Prodigy Heavy Duty Dipping Belt is a great training aid to add size to your arms and lower chest by dipping more than your body weight.

43,00 лв.

Бета-аланин предлага ползи за голяма група спортисти и видове спорт, което го прави подходящ за употреба от хора, занимаващи се със спортове за сила и издръжливост.

126,80 лв.

Благодарение на своите висококачествени съставки в оптимани дози SLIN-Rx на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-ефективният продукт на пазара, който вкарва глюкозата директно в мускулите, имитирайки действието на хормона инсулин.

123,20 лв.

King Test на премиум бранда MUSCLE RAGE е един от най-ефикасните тестостеронови бустери на пазара, създаден с най-висококачествените съставки в оптимални количества.

119,80 лв.

Nattybol на премиум бранда MUSCLE RAGE представлява малко известния в България продукт Лаксогенин (5a-hydroxy-laxogenin) – растителен стероиден сапонин, който напълно натурално повишава азотния баланс и протеиновия синтез в организма, като успешно замества по-леките анаболни стероиди Анавар и Стромба.

117,60 лв.

REGENERATE на премиум бранда MUSCLE RAGE е уникален продукт, стимулиращ тялото по естествен начин да произвежда повече тестостерон и потискащ естрогена. Продуктът е специално създаден за следстероидна терапия, но може да бъде използван успешно от всеки един трениращ.

121,50 лв.

INTRA ELITE на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-пълноценният продукт за възстановяване и енергия по време на самата тренировка, без никакви въглехидрати!

99,60 лв.

HYBRID на премиум бранда MUSCLE RAGE е върховна предтренирочвъчна / изгаряща мазнините формула, носеща много енергия и предизвикваща изключителна термогенеза.

108,00 лв.

ANNIHILATE на премиум бранда MUSCLE RAGE е екстремен естрогенен блокер, който придава релефен, твърд и плътен вид на мускулите.

130,00 лв.

Стенаболик (наричан също SR9009) всъщност е Rev-ErbA лиганд (Rev-ErbA е вид протеин в човешкото тяло, който е част от семейството на ядрените рецептори. При употребата му се наблюдава ускорено изчистване от мазнини, по – висока издръжливост и много други. Това е едно от най – новите открития във фармакологията и бързо набира огромна популярност сред...

23,00 лв.

Благоприятства работата на организма, генерирането на повече енергия, здравината на клетъчните мембрани. Допринася за забавяне на стареенето на клетките и оптимизирането на сърдечните функции.

26,00 лв.

Трибулус е ползваната от хилядолетия билка Бабини Зъби. Тя е сред най-добрите средства за повишаване естествения синтез на тестостерон в мъжкото тяло.

15,00 лв.

100% натурално фъстъчено масло! Не съдържа никаква добавена захар, палмово масло или сол! Отличен източник на здравословни мазнини и белтъчини във всяка диета. Подпомага понижаването на лошия холестерол и намалява риска от сърдечносъдови заболявания.

27,00 лв.

AAKG 1100 XTRA CAPS на Allnutrition е съединение на аминокиселината Аргинин с Алфа-Кетоглутарат. Аргининът е условно заменима аминокиселина като тя може да се синтезира в тялото при определени условия. Аргининът играе важна роля в редица процеси, сред които са нивата на азотния оксид, васкуларизацията, секретиране на хормон на растежа и сваляне на...

35,00 лв.

Комбинация от бета-аланин, таурин и пиридоксин хидрохлорид в свободна форма. Подобрява енергийните нива и взривността по време на интензивни физически натоварвания.

70,00 лв.

100%-ов Л-глутамин в свободна форма на прах, неовкусен. Спомага за изграждане и запазване на мускулната маса и за нормалното функциониране на костите. Продуктът е специално разработен за по-добро усвояване и отлични резултати!

44,00 лв.

Детоксикиращи веган капсули, съобразени изцяло с женския метаболизъм. Допринасят за нормалното функциониране на имунната система, метаболизма и сърцето. Ниацинът, селенът и биотинът допринасят за доброто състояние на косата, кожата и ноктите.