Продукт

NANOX Recuplex, 800 gr.

79,00 лв. с ДДС

NANOX RECUPLEX е професионална напитка за възстановяване, която предлага оптимален баланс между въглехидрати, протеини и електролити.

Нов продукт

Количество

Активните спортисти губят вода и електролити по време на тренировка или състезание и изразходват много енергия, което води до изчерпване на резервите от въглехидрати и протеини.
Така, че всяка професионална напитка за възстановяване има за цел попълване на всички тези елементи по ефективен начин и трябва да вкара в организма:
Вода, с цел да се компенсира загубата на течности
Въглехидрати, с цел възстановяване запасите от гликоген
Протеини, които да върнат резервите на аминокиселини до правилно ниво
Електролити за възстановяване на солевия баланс на организма и ускоряване на рехидратацията
Правилният баланс на всички тези елементи в една напитка е много важен. Прекомерната добавка на сол по време на или след тренировка може да доведе до стомашно-чревни смущения, причинява увреждане на баланса на течности и може да причини спазми. Твърде високото количество въглехидрати забавя изпразването на стомаха, което води до чувство на тежест, и се забавя усвояването на течностите. Така че оптималният баланс между четирите основни елементи в една напитка за възстановяване е изключително важен!
NANOX RECUPLEX е професионална напитка за възстановяване, която предлага оптимален баланс между въглехидрати, протеини и електролити.
На първо място, RECUPLEX е изотонична напитка с осмоларитет от 250 mOsmol /л, което отговаря на осмоларитета на здраво, добре хидратирано тяло в покой. Този изотоничен характер е най-добрата гаранция за правилното и бързо усвояване на вода при пиене и за ускоряване на възстановяването. Един спортист, който губи между 3-6 % течност ще има спад в издръжливостта и силата с почти 30% и ще се нуждае от продължително време за възстановяване, освен ако не прави перфектна рехидратация след тренировка.
RECUPLEX представя 54 грама въглехидрати на литър напитка. В идеалния случай възстановяващата напитка съдържа между 40 и 80 грама въглехидрати, разделени на бързо, средно и бавно абсорбиращи се въглехидрати. RECUPLEX съдържа декстроза, фруктоза, захароза, малтодекстрин, царевична скорбяла и два модерни с продължително действие въглехидрати: палатиноза и трехалоза.
Това дава пълен спектър от въглехидрати за цялостно попълване на гликогена и енергията. Шведски изследователи демонстрират, че попълване със смес от повече от 5 въглехидрати води до зареждане с повече от 60% гликогенов резерв в сравнение с по-малко от 20% декстроза или малтодекстрин самостоятелно.
RECUPLEX съдържа 21% протеин с PEPTOPRO®, ултра хидролизиран казеин протеин като основен източник, заедно със суроватъчен изолат и с L-глутамин за максимално възстановяване на аминокиселините.
Накрая RECUPLEX съдържа оптимизирана комбинация от електролити за подобряване на храносмилането и усвояването на въглехидратите и водата. Електролитите имат двойно лице: след интензивни физически усилия е нужно да запълним запасите от електролити, но твърде високата концентрация на електролити има отрицателен ефект и забавя изпразването на стомаха.
Натрият е един от основните електролити и е необходим в състава на всяка добра напитка за възстановяване. За абсорбцията на всяка молекула глюкоза е нужна молекула натрий. Натрият и глюкозата заедно стимулират поемането на водата.
RECUPLEX съдържа малка част натриев хлорид и голяма порция натриев цитрат, и по този начин е богат на натрий, но беден на хлор.
Препоръчителен прием: Разтворете 40 грама прах (1 мерителна лъжичка) в 500 мл вода, за да получите изотонична напитка. Приемайте преди и по време на физическо натоварване.
Опаковка: 800 г

Напишете отзив

NANOX Recuplex, 800 gr.

NANOX Recuplex, 800 gr.

NANOX RECUPLEX е професионална напитка за възстановяване, която предлага оптимален баланс между въглехидрати, протеини и електролити.

Свързани продукти

126,80 лв. с ДДС

Благодарение на своите висококачествени съставки в оптимани дози SLIN-Rx на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-ефективният продукт на пазара, който вкарва глюкозата директно в мускулите, имитирайки действието на хормона инсулин.

123,20 лв. с ДДС

King Test на премиум бранда MUSCLE RAGE е един от най-ефикасните тестостеронови бустери на пазара, създаден с най-висококачествените съставки в оптимални количества.

119,80 лв. с ДДС

Nattybol на премиум бранда MUSCLE RAGE представлява малко известния в България продукт Лаксогенин (5a-hydroxy-laxogenin) – растителен стероиден сапонин, който напълно натурално повишава азотния баланс и протеиновия синтез в организма, като успешно замества по-леките анаболни стероиди Анавар и Стромба.

117,60 лв. с ДДС

REGENERATE на премиум бранда MUSCLE RAGE е уникален продукт, стимулиращ тялото по естествен начин да произвежда повече тестостерон и потискащ естрогена. Продуктът е специално създаден за следстероидна терапия, но може да бъде използван успешно от всеки един трениращ.

121,50 лв. с ДДС

INTRA ELITE на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-пълноценният продукт за възстановяване и енергия по време на самата тренировка, без никакви въглехидрати!

99,60 лв. с ДДС

HYBRID на премиум бранда MUSCLE RAGE е върховна предтренирочвъчна / изгаряща мазнините формула, носеща много енергия и предизвикваща изключителна термогенеза.

108,00 лв. с ДДС

ANNIHILATE на премиум бранда MUSCLE RAGE е екстремен естрогенен блокер, който придава релефен, твърд и плътен вид на мускулите.

130,00 лв. с ДДС

Стенаболик (наричан също SR9009) всъщност е Rev-ErbA лиганд (Rev-ErbA е вид протеин в човешкото тяло, който е част от семейството на ядрените рецептори. При употребата му се наблюдава ускорено изчистване от мазнини, по – висока издръжливост и много други. Това е едно от най – новите открития във фармакологията и бързо набира огромна популярност сред...

23,00 лв. с ДДС

Благоприятства работата на организма, генерирането на повече енергия, здравината на клетъчните мембрани. Допринася за забавяне на стареенето на клетките и оптимизирането на сърдечните функции.

26,00 лв. с ДДС

Трибулус е ползваната от хилядолетия билка Бабини Зъби. Тя е сред най-добрите средства за повишаване естествения синтез на тестостерон в мъжкото тяло.

15,00 лв. с ДДС

100% натурално фъстъчено масло! Не съдържа никаква добавена захар, палмово масло или сол! Отличен източник на здравословни мазнини и белтъчини във всяка диета. Подпомага понижаването на лошия холестерол и намалява риска от сърдечносъдови заболявания.

27,00 лв. с ДДС

AAKG 1100 XTRA CAPS на Allnutrition е съединение на аминокиселината Аргинин с Алфа-Кетоглутарат. Аргининът е условно заменима аминокиселина като тя може да се синтезира в тялото при определени условия. Аргининът играе важна роля в редица процеси, сред които са нивата на азотния оксид, васкуларизацията, секретиране на хормон на растежа и сваляне на...

35,00 лв. с ДДС

Комбинация от бета-аланин, таурин и пиридоксин хидрохлорид в свободна форма. Подобрява енергийните нива и взривността по време на интензивни физически натоварвания.

70,00 лв. с ДДС

100%-ов Л-глутамин в свободна форма на прах, неовкусен. Спомага за изграждане и запазване на мускулната маса и за нормалното функциониране на костите. Продуктът е специално разработен за по-добро усвояване и отлични резултати!

44,00 лв. с ДДС

Детоксикиращи веган капсули, съобразени изцяло с женския метаболизъм. Допринасят за нормалното функциониране на имунната система, метаболизма и сърцето. Ниацинът, селенът и биотинът допринасят за доброто състояние на косата, кожата и ноктите. 

23,00 лв. с ДДС

Цитратна + карбонатна форма на магнезий Много по-ефективна форма на магнезий от повечето продукти на пазара* Активира над 300 ензима Спомага за намаляването на мускулните спазми и крампи* Полезен за регулирането на налягането в кръвоносните съдове и мускулите*

34,00 лв. с ДДС

Спомага за нормалното функциониране на простатата Специална формула за мъже, за поддържане на здрава простата Повлиява положително функциите на простатата Силно антибактериално и диуретично действие Добра за ограничаване уголемяването на простатата Помага за облекчаване на проблемите на уринарния тракт Работи положително за подобряване на сексуалната...

46,00 лв. с ДДС

Синбиотик със 17 милиарда живи бактерии Пробиотична комбинация от 11 съществени щама Благоприятно влияе след антибиотично лечение Съдържа естествен пребиотичен  компнонент - инулин от агаве и цикория Подпомага храносмилателната система, имунитета и развитието на "добри бактерии"

46,00 лв. с ДДС

Подпомага обмяната на веществата. Подходящ за мъже и жени Натурална формула за изгаряне на мазнините + Гуарана Подпомага изгарянето на натрупаните мазнини и намалява теглото Намалява нивата на лошия холестерол и триглицеридите Има положителен ефект срещу газове и подуване

25,00 лв. с ДДС

Поддържа сърдечно-съдовата, нервната и мускулната системи. Предпазва от остеопороза. Допринася за здравето на костите и зъбите. Подобрява настроението и помага срещу слабост и умора.

36,90 лв. с ДДС

Положителен ефект върху храносмилателната система и метаболизма Стимулира детоксикацията на тялото* Съставки с естествено противовъзпалително действие Подпомага засилването на естествените съпротивителни сили на организма* 100% БИО: куркума (95% куркумин) + черен пипер (5% пиперин)

37,00 лв. с ДДС

Естествено антиоксидантно действие Помага за прочистването на черния дроб от токсини Има енергизиращ ефект върху цялото тяло Спомага за регулирането на кръвната захар и благоприятства намаляването нивата на лошия холестерол Природен стимулатор през периоди на недостиг на желязо

38,00 лв. с ДДС

Богата на микроелементи. Супер храна. Мощен имуностимулант Съдържа синьозелени водорасли спирулина за здравословно и питателно храненe Спомага за детоксикирането и прочистването на организма от токсини и тежки метали Действа противовъзпалително срещу инфекции и настинки

46,00 лв. с ДДС

Био хранителна добавка Съдържа 15 съществени биосъставки, необходими за човешкото тяло Помага за по-бързото възстановяване след болест* Спомага за намаляване на кръвното налягане, нивата на кръвната захар и холестерола* Жизненоважни витамини, минерали и микрохранителни вещества

34,00 лв. с ДДС

Подпомага правилното функциониране на уринарния тракт Формула за поддържане на киселинно-алкалното равновесие на организма Диуретичен, противовъзпалителен и антибактериален ефект Влияе положително при хронични инфекции на пикочните пътища Ефикасно средство за алкализиране на урината до физиологичните стойности Безвредно за диабетици

65,00 лв. с ДДС

Натурален комплекс за бъдещи майки За нуждите на жени страдащи от безплодие и за жени в бременност Подпомага подготовката на организма за бременността, чрез жизненоважни храни и добавки Помага в защитата срещу оксидативен стрес Верен помощник в подготовката на организма за предстояща бременност