Продукт

MUSCLE RAGE Amino Blast, 522.3 gr

76,00 лв.

Amino Blast на премиум бранда MUSCLE RAGE представлява върховна комбинация от верижноразклонени аминокиселини (BCAA) + незаменими аминокиселини + електролити.

Нов продукт

Количество

BCAA – верижноразклонени аминокиселини, представляват  комбинацията от три аминокиселини с разклонена молекулна структура. Това са аминокиселините левцин (leucine), изолевцин (isoleucine) и валин (valine). Те са незаменими, тъй като тялото не може само да ги синтезира, а задължително трябва да бъдат приети от храната или чрез хранителна добавка. Заедно с други 6 аминокиселини BCAA влизат в групата на есенциалните т.е. незаменими за човека молекули. Интересно е да се знае, че близо 35-40% от състава на есенциалните аминокиселини в тялото и близо 14-18% в мускулните тъкани са именно левцин, изолевцин и валин.

Аминокиселините са основните градивни елементи на белтъчините в човешкото тяло. Те играят важна роля и за развитието на мускулите. Недостигът на аминокиселини по време на тренировка води до катаболни процеси и затруднено възстановяване след нея. Използването на аминокиселини като хранителна добавка по време на тренировката може да предотврати катаболните процеси и да подобри протеиновия синтез.

Аминикиселините не са важни единствено за тренировките, те изграждат белтъците, а всеки белтък притежава специфична функция, като практически няма процес в живите организми, който да не зависи от конкретен протеин.

Добавени са още:

L-Карнитин Тартат – най-чистата и добре усвояваща се форма на L-карнитин за възстановяване на мускулите, подобряване на резултатите и хормоналния баланс. Според изследвания, употребата на L-карнитин тартат значително намалява времето за възстановяване, което позволява по-тежки и редовни тренировки.

Бетаин – Доказано увеличава силата с до 25%! След това проучване и по-широката употреба на бетаин, хиляди използващи го трениращи са споделили по-малка мускулна умора, като по този начин имат възможност да тренират по-тежко за по-дълго време. Някои проучвания също така твърдят за повишаване нивата на азотен оксид.

Електролити – Магнезий, Фосфор, Калий и Натрий – изключително важни за хидратацията по време и след тренировка, за възстановяване и предотвратяване на контузии.

 

Дозировка: 2 мерителни лъжички (16.85 гр.)

Дози в опаковката: 30

Съдържание:

Левцин – 5 гр.

L-Карнитин Тартат – 3 гр.

Бетаин – 2 гр.

Изолевцин – 2 гр.

Валин – 2 гр.

Лизин – 500 мг.

Метионин – 500 мг.

Фенилаланин – 250 мг.

Треонин – 500 мг.

Магнезий – 16 мг.

Фосфор – 60 мг.

Калий – 70 мг.

Натрий – 30 мг.

Начин на употреба:

2 мерителни лъжички с 300-400 ml. вода преди, по време или след тренировката. Може да се консумира още една допълнителна доза през друго време от деня.

Напишете отзив

MUSCLE RAGE Amino Blast, 522.3 gr

MUSCLE RAGE Amino Blast, 522.3 gr

Amino Blast на премиум бранда MUSCLE RAGE представлява върховна комбинация от верижноразклонени аминокиселини (BCAA) + незаменими аминокиселини + електролити.

Свързани продукти

62,00 лв.

Nanox BCAA на прах 12:1:1 е продукт, специално формулиран за спортистите, които търсят допълнително стимулиране на нарастването на мускулната маса и допълнителен мускулен растеж. За това е необходимо непрекъснат и интензивен процес на анаболна стимулация.

51,00 лв.

ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ С BCAA За да станеш огромен, трябва да си в анаболно състояние. За да си абсолютно огромен, трябва да си във високо анаболно състояние. Отговорът на Nanoх Nutriceuticals на тази важна част от изграждането на тялото е продуктът BCAA Shots 5000 Pro дъвчащи таблетки.

43,00 лв.

Бета-аланин предлага ползи за голяма група спортисти и видове спорт, което го прави подходящ за употреба от хора, занимаващи се със спортове за сила и издръжливост.

116,00 лв.

Пълният набор аминокиселини в практична форма на таблетки. 100% чист OPTIPEP, висококачествен хидролизиран суроватъчен протеин изолат с отличен аминокиселинен профил. Всяка таблетка съдържа 2 000 мг аминокиселини за бързо усвояване от вашите мускули.

55,00 лв.

Аргининът е полу незаменима аминокиселина. Човешкият организъм е способен да синтезира аргинин, но тази синтеза има ограничен капацитет и не е достатъчно в случаи на периоди на стрес или по-голямо натоварване.

42,00 лв.

1000 мг от най-важните незаменими верижно разклонени аминокиселини в 1 капсула. Аминокиселините L-левцин, L- изолевцин,L- валин са в оптимално съотношение 2:1:1, което отговаря на нуждите на трениращите по време на и след тренировка.

57,00 лв.

Глутаминът е най-разпространената естествено образувана аминокиселина в човешкото тяло и изпълнява разнообразни биохимични функции. С повече от 64%, глутаминът е най-силно представената аминокиселина в мускулните клетки.Освен това, L-глутамин играе много важна роля в метаболизма на протеините.

57,00 лв.

Nanox BCAA на прах 4:1:1 е продукт, специално формулиран за спортистите, които търсят допълнително стимулиране на нарастването на мускулната маса и допълнителен мускулен растеж.