Здравейте, приятели! Казвам се Богомил Йорданов и се занимавам с фитнес от 1998 г., когато на 13 годишна възраст посетих за пръв път местната зала и започнах силно да се интересувам от силови спортове и здравословно хранене. Първото състезание, на което участвах, беше през 1999 г. - Републиканското първенство по културизъм за младежи в Генерал Тошево. От 2006-та до 2009-та година бях автор в списание „Мускули и фитнес“, 2007-ма година спечелих балканското първенство по културизъм за мъже, 2 години след тежка автомобилна катастрофа и поредица операции. Вицерепубликански шампион по вдигане от лег, а също така и многократен медалист от турнири по вдигане от лег, поет, автор на множество статии, свързани с фитнеса, здравословното хранене и мотивацията, гост в редица телевизионни предавания, изнасял съм и продължавам да изнасям семинари и лекции за спорта във фитнес зали и училища. Работил съм общо 10 години като персонален фитнес инструктор (2002-2012 г.) В края на 2009-та година се дипломирах специалност право, като малко по-късно заех позицията „експерт“ в отдел „Международни организации и международно сътрудничество“ към Министерство на труда и социалната политика. Понастоящем съм юрисконсулт в кантората на ЧСИ 851, като съм издържал изпит за правоспособност на помощник ЧСИ. От февруари 2014-та година изготвям онлайн персонални фитнес програми и диети и успешно подготвям състезатели по културизъм, мен физик и бикини фитнес. От началото на 2016-та година съм отново автор и сътрудник в списание Мускули и фитнес"

За мен спортът е много повече от хоби или работа, защото именно той ми помогна да се превърна в човека, който съм сега и коренно промени моя живот. Изпитвам истинско удоволствие, когато благодарение на моите знания и опит успявам да помогна и на други хора да постигнат своите цели и мечти - така знам, че всичко, което съм преживял до днес е имало смисъл!

От 2005-та година притежавам Удостоверение от БФКФ (Българска федерация по културизъм и фитнес), чрез което ми е разрешено извършването на тренировъчна и фитнес дейност на територията на Република България, и което ме прави напълно легитимен фитнес инструктор и онлайн треньор.

Бъдете упорити и целенасочени, вярвайте в себе си и ще успеете във всяко начинание!

Искрено Ваш,

Богомил Йорданов

 

ВРЪЗКИ С ИНФОРМАЦИЯ, РЕПОРТАЖИ И СТАТИИ ЗА МЕН:

 

 Тел: 0896 715 040

 

 

ГРАМОТИ И ДИПЛОМИ:

 

01.jpg 02.jpg 04.jpg 05.jpg  03.jpg 06_1.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15_1.jpg 16.jpg 17.jpg  18.jpg