Диета за трайно отслабване за 90 дни (3 режима по 1 месец) + следене на резултатите и корекции

Индивидуалната диета за отслабване е подходяща за всички хора, от всякакъв пол и на всякаква възраст, които желаят да свалят излишни килограми, да създадат здравословни хранителни навици, да бъдат по-здрави, да изглеждат и да се чувстват по-добре.

Затлъстяването е съществен рисков фактор за появата на метаболитен синдром. Той представлява набор от заболявания и предразполагащи фактори за тежки сърдечно-съдови нарушения, като например: захарен диабет тип 2, артериална хипертония, висок холестерол и високи триглицериди в кръвта и др. Затлъстяването също така оказва негативно влияние върху бъбречната и полова система, кожата (стрии, целулит, лимфедема и др.), костите и скелетната мускулатура, причинител е на неврологични (инсулт, парестетична миалгия, деменция), респираторни, психологични проблеми (депресия, ниско самочувствие, ниска социална оценка, телесен дисморфизъм).

Но за съжаление, не винаги е лесно да се отървем от излишните килограми и да бъдем в добра физическа форма. Да се храним по-малко не винаги е достатъчно, защото често хората с наднормелно тегло имат метаболитни и хормонални проблеми, които им пречат да отслабнат. От друга страна, навсякъде е пълно с диети, диетолози, треньори и какви ли не още съветници, които често имат различно мнение и още повече объркват човек в борбата с наднорменото тегло. Много от диетите не са изобщо здравословни, а след края на повечето настъпва добре познатият ни "йо-йо" ефект и обратно връщане на изгубените килограми. Да отслабнете не е достатъчно, защото между 85 и 90% от всички хора, които са успели да намалят теглото си с 10 или повече процента, го възстановяват в близките от 2 до 5 години. Аз ще Ви помогна да бъдете част от останалите 10%, които отслабват и успяват да задържат трайно и здравословно новото си тегло!

През дългите години работа, аз съм имал възможността да работя със стотици хора, изпробвайки различни диети и откривайки влиянието им над всеки един клиент. Истината е, че всеки човек е различен, и всяка промяна е необходимо да започне от там, където се намира даденият човек в момента. Промените не бива да са стресиращи за организма, а постепенни, като диетата следва да не създава стрес, а изготвеният хранителен режим следва постепенно да се превърне в здравословен начин на живот. При търсене на бързи резултати, почти всички диети се провалят и участниците си възвръщат старите хранителни навици или придобиват още по-лоши. Поради тази причина и никога не обещавам бързи резултати. Моята цел не е клиентът да се измъчи, за 3 месеца да свали 20-30% от началното си тегло, да направим няколко рекламни снимки „преди-след“, а след този период и след като приключим работа – да върне всичко обратно. Моята цел е нещата да се случат здравословно и трайно, което означава обикновено между 1 и 4 кг. на месец, не повече. Да, знам, че повечето от Вас очакват много по-бързи резултати, но погледнете и в дългосрочен план - бързото сваляне ще доведе и до бързо връщане на старото тегло, че и отгоре, а това е един омагьосан кръг, от който трудно се излиза.

Това, което ме отличава, освен дългогодишния ми опит, е че не използвам само един метод за оценка на затлъстяването, а събирам колкото е възможно повече информация за конкретния клиент, която ще ми помогне да преценя как да процедираме занапред. Най-често ще откриете автоматично генериращи се програми, след като попълните доста информация за себе си, най-вече – ръст и тегло. Такива автоматични програми са базирани на изчисления на индекса на телестната маса (BMI). Той се изчислява чрез разделянето на теглото на индивида в килограми на височината в метри на квадрат. Индекс под 18.5 кг/м2 се счита за поднормено тегло, от 18.5 до 24.9 кг/м2 – нормално тегло, от 25 до 29.9 кг/м2 – затлъстяване, над 40 – сериозно затлъстяване с риск от смът. Но този индекс може да се окаже доста лъжлив, защото при индивиди с повече мускулна маса, той ще бъде фалшиво висок, а при възрастни хора, изгубили телесно тегло и костна плътност, може да се подцени. Ето защо, индексът на телесна маса следва да се преценява заедно с други измервания, най-важното от които е обиколката на талията и съотвеното, нейното съотношение спрямо ханша.

Диетата, която ще изготвя индивидуално за Вас, ще бъде съобразена с евентуални ваши заболявания и алергии, но същевременно ще бъде и добре балансирана, което означава, че това ще бъде диета, осигуряваща необходимото количество калории при максимален внос на хранителни вещества. А храните, количествата и времето за хранене ще бъдат така подредени, че да сваляте излишните килограми плавно и стабилно.

 

Какво получавате

Дни 1-30:

- Първи режим, осигуряващ на организма всички необходими макро- и микро-нутриенти, напълно съобразена с всички Ваши предпочитания и особености

- Разнообразие от полезни храни, напълно съобразени с Вашето здравословно състояние, алергии и непоносимост

- Препоръчителни порции

- Препоръчителни часове за хранене, според Вашето ежедневие

- Подходящи хранителни добавки и техния прием (при желание да се използват такива)

- Допълнителни съвети и насоки

- Таблица, на която да попълвате всяка седмица своите мерки, и чрез която да следим Вашия прогрес

- Безплатни корекции в диетата при необходимост, в зависимост от показваните резултати

Дни 31-60:

- Втори режим, включващ по-големи промени в храненето, така че да няма забавяне в метаболизма и да можете да продължите успешно със свалянето на излишните мазнини

- Всичко останало, което получавате и с първоначалната диета

Дни 61-90:

- Трети режим, включващ постепенно преминаване към хранене, което можете да следвате ежедневно и постоянно, така че физическото Ви състояние да продължава да се подобрява без да изпитване никакви затруднения с храната; превръщане на здравословното хранене във Ваш начин на живот

- Всичко останало, което получавате и с първоначалната диета

 

Цена: 99 лв.

е получите своята Диета с рецепти най-късно до 10 дни след заплащане на дължимата сума и отговор на необходимите въпроси.

 

НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ:

 

1. Банков превод:

Банкова сметка в български левове:
IBAN: BG03 UNCR 7000 1521 786 359
BIC код: UNCRBGSF, "Уникредит Булбанк" АД
Титуляр: Богомил Йорданов
 
 

Здравословна диета за отслабване: 99 лв.

 

 

Здравословна диета за отслабване: 99 лв.

 
Плащането се осъществява чрез ePay.bg 

 
 

ВНИМАНИЕ!

За да събера достатъчно информация, с помощта на която да започна работа по Вашата индивидуална Диета, МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ НА СЛЕДНИТЕ ВЪПРОСИ: