Доставката на всички продукти от онлайн магазина е безплатна на територията на Република България за поръчки на стойност над 50 лв.

• Доставки в събота се извършват без допълнително заплащане до 14.00 часа.

• Безплатната доставка важи само за територията на Република България за поръчки на стойност над 50 лв.

За доставка извън територията на Република България, информация за цената на транспорта ще бъде допълнително уточнена с потвърждението на поръчката.

• Доставки в Неделя и официални празници не се извършват.

2. Доставката се извършва от куриерска фирма на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

3. ИСТИНСКИ ДОБАВКИ ЕООД, ФИТЗОН ЕООД, АТЛАС ЛАБ ООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

4. Поръчките се обработват в работни дни от 9.00 до 16.00 часа. Поръчка, направена извън работно време, се обслужва в рамките на следващия работен ден.

5. Потребителят, няма право да не заплати доставена пратка!

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА СТОКА

Ние Ви даваме възможността, ако не сте удовлетворени от закупения от Вас продукт, да го върнете в определения от закона срок и да получите вашите пари, при условие, че продуктът е в оригиналния си вид, опаковка и качество, и е придружен от всички съпътстващи го при получаването документи. Продукти, подлежащи на връщане, са дрехи и аксесоари, които не са преминали никаква обработка /пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи целостта им, както и премахване на етикети/ и хранителни добавки с ненарушена цялост на опаковката /не са разпечатвани и с разлепени етикети/. Ние с удоволствие ще Ви асистираме при всеки Ваш въпрос. Разходите за връщането на продукт(и) са за Ваша сметка, освен в случаите, изброени в т.5.

1. Връщане се приема само след уведомяване на наш служител чрез формата на сайта, и след уточняване на причините и начина на връщане на продукта или продуктите.

2. Ако състоянието, в което ни връщате продукта или продуктите, не отговаря на горепосочените условия, ние ще Ви го/ги върнем, като разходите за това ще са отново за Ваша сметка, а сумата, с която сте го/ги закупили, става невъзвръщаема.

3. При подмяна на продукт с друг модел, размер, вкус или разфасовка, куриерските услуги са за сметка на клиента.

4. Продукти, изпратени от клиенти до нас за подмяна или връщане с наложен платеж чрез куриер, без предварителна уговорка с наш служител, няма да бъдат приемани! Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна след като се уверим в нейната цялост!

5. Ние оглеждаме нашите продукти преди те да достигнат до Вас, но ако се случи да направите рекламация на стока поради фабричен дефект или допусната грешка от нас при приемането на поръчката, ние ще поемем разходите по неговото връщане.